2777
2789

میشه خواهر جاریم ... ،(این قضیه مال حدود ۱سال پیشه)

زمانی که من فهمیدم آبرو داری کردم و فقط بخاطر خدا فقط و فقط زنگ زدم به برادر شوهرم و گفتم دمش رو کوتاه کنه .... 

حالا بنا بدلایلی بعضی مهمونی ها میشه که اون زنه هم هست من مهمونی آخری که اون بود خیلی حالم بد شد و اصلا نگم براتون ...

حالا یه مهمونی در پیش داریم که اونم هست می‌خوام بدونم من تو این مهمونی ها باید  باشم یا نباشم ؟؟؟؟؟؟؟؟ کار درست چیه 

دِل منم همدمی میخاد از جنس کنجد🌱👶برام صلوات میفرستی؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر شوهرت چیکار کرد چقد پروعه فک کنم نری بهتره نزار شوهرتم بره

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
برادر شوهرت چیکار کرد چقد پروعه فک کنم نری بهتره نزار شوهرتم بره

برادر شوهرم زنگ زده بود به جفتشون و قضیه رو تموم کرد ...

من بیشتر از برادرشوهرم گله دارم که تو اینجور مهمونی ها نباید دوتا طایفه رو باهم دعوت کنه 😔😔😔😔

تازه اون موقع یادمه وقتی بهش گفتم می‌گفت فقط به زنم نگین که دق می‌کنه ... منم چقدر کودن بودم باید میگفتم 

اون زمان که خیانت کرد شوهرت ،به خود شوهرت گفتی و دعوا کردین یانه ؟

اره خیلی دعوا کردیم و من می‌خواستم از خونه برم بیرون و طلاق ولی خب شوهرم زندگیشو دوس داشت و بهم ثابت کرد که اون زنه دلش با بچه هاش و شوهرش نیست 

اره خیلی دعوا کردیم و من می‌خواستم از خونه برم بیرون و طلاق ولی خب شوهرم زندگیشو دوس داشت و بهم ثابت ...

خب پس با این شرایط ،بگو دوست ندارم بریم اونجا،نه خودت و نه همسرت نرید اونجا ، از لحاظ روحی بهتره

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
نه خودت میری نه شوهر هولت رو میبری اشتباه کردی باید به جاریم میگفتی 

اون موقع سنم کم تر بود فقط به خدا و اینا فکر میکردم که آبروی یه نفر رو نبرم

برادر شوهرم زنگ زده بود به جفتشون و قضیه رو تموم کرد ... من بیشتر از برادرشوهرم گله دارم که تو اینج ...

فک کنم بهانه داری به برادرشوهرت بگو نمی تونیم بیام 

یکبار برای همیشه تمومش کن

برادر شوهرم زنگ زده بود به جفتشون و قضیه رو تموم کرد ... من بیشتر از برادرشوهرم گله دارم که تو اینج ...

خوب کردی نگفتی درست اشتباه کرده ولی خب تو آبروشو حفظ کردی تو مثل اون نبودی و الانم نرو مهمونیو بزار برادر شوهرت بفهمه که دوس نداری یه جا با هم باشین دفعه بعد دیگه این کارو نمیکنه

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود

الان بهش بگو چرا دو طایفه رو با هم میگی که هم من زجر بکشم هم این دو تا دوباره همو ببینن