2777
2789
عنوان

با این اخلاق شوهرم چی کنم

759 بازدید | 49 پست

جمعه ها یا روزای تعطیل روز نظافته چون جفتمونم شاغلیم .امروز کارای آشپزخونه و آشپزی و غذا با من بود .

کارای خونه با شوهرم 

کارا رو انجام میده ها 

ولی انققققد غر میزنم که آدم بگه غلط کردم 

کلا لخت میشه فقط با لباس زیر نیفته ب جون خونه تمیزی و بشور بساب و ... جاروبرقی حموم دستشویی حتی بالکنم شست 

ولی از اونور یه بندد غر میزنه 

یا با پسرم دعوا می‌کنه بیا وسیله هات جمع کن 

الان حق دارم ازش ناراحت باشم 

Queen of Ants😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه کاشکی همسر منم تمیز میکرد غر میزد راضی بودم هیچ کاری نمیکنن جز ریخت و پاش

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
نميدونم خب دوست نداره يك نيروي خدماتي بگيريد هقته اي يكبار كمم كنه استراحت شما تعطيلاتع ديگع با ب ...

بودجه اش نداریم گلم 

خیلی قسط داریم هزینه های پسرمم هست 

بهش میگم کارگر بگیریم خودش مخالفه میگه این پول جای دیگر خرج کنیم

Queen of Ants😇

شما برای خودت آهنگ بزار گوش کن که صدای همسرتون نشنوی

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
نه والابیچاره دارم تصورش میکنم بالباس زیر داره میسابه دلم سوخت😶

😂😂😂

ولی وظیفشوته 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

منم شوهرم کمکم میکنه، اوایل اعصابم بهم میریخت میگفتم تو کار نکن

بعد دیدم ، چون خودم ی دختر کوچولوی ۱۹ ماهه دارم و ی شکمم ۷ ماه باردارم، تقریبا اوایل این بارداریم بود ک روشمو عوض کردم، هی غر میزد میگفتم جوون چ خووب غر میزنی عین این خاله زنکا هرهر بهش میخندیدم😂 یکی دوبار .فتم حرصش درومد فحش داد بازم خندیدم بهش😂

یا هفته ی بعد ک روز نظافت میشد میگفتم عشقم پاشو فک نکن غر بزنی میتونی کار نکنی

الان اینقدر خوووب شده گوش شیطون کر، تازه جدیدا اهنگم میذاره همینطوری ک جارو میکنه قر میده

این چیزا دست ما زناست🤭🤗

بودجه اش نداریم گلم  خیلی قسط داریم هزینه های پسرمم هست  بهش میگم کارگر بگیریم خودش مخال ...

درست میگه چون هر هفته باید ۴۰۰ تومن هزینه کنید برای نظافت ،همسرتون خودش تمیز میکنه بهتره

شما برای خودت آهنگ بزار گوش کن که صدای همسرتون نشنوی

اهنگ میذارم ولی با بچه دعوا می‌کنه بهم میریزم .

اومده میگه مامان از بابا میترسم میام کمکت با هم بابا رو بکشیم 😐😐😐😐

Queen of Ants😇