2777
2789
عنوان

با این اخلاق شوهرم چی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 49 پست
من فرزندی ندارم ولی دو شیفت کار میکنم و شاغلم و دانشجو خونه هم عمقی تمیز میکنم ولی از همسرمم کمک ...

موفق باشيد

ما دوتا بچه داريم

كه هركدام تايم خودشون رو ميخوان

تدريس و درس و كارم هست

ديگه ترجيح ميديم  توي اين بخش هزينه كنيم

هم يك كسي نون برده سر سفرش هم ما اون زمان و انرژي رو براي بچه ها ميزاريم

💕

منم شوهرم کمکم میکنه، اوایل اعصابم بهم میریخت میگفتم تو کار نکن بعد دیدم ، چون خودم ی دختر کوچولوی ...

چ خوب 

بخدا الان ده ساله عروسی کردیم همیشه هم برنامه همین بوده ولی عادت نمیکنه لامصب

Queen of Ants😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهار سال

هنوز پسر ۴ ساله  زیادخرجی نذاره عزیزم ،از پیش دبستانی و مدرسه تازه خرجاش شروع میشه و کلاسای مختلف و برنامه های جورواجور،زنده باشه انشاالله

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

خب یکم یکم تو طول هفته انجام بدید که انقدر جمع نشه

گاهی هم کارگر بگیرید

بعدم تفریحی همه با هم انجام بدید که بهتون خوش بگذره

به بچه هم مسولیت در حد خودش بدید که هم مشارکت کنه بهش خوش بگذره هم مسولیت پذیر بشه هم یاد بگیره کمتر بریز بپاش کنه 

نه والابیچاره دارم تصورش میکنم بالباس زیر داره میسابه دلم سوخت😶

😂😂یه لحظه تصورش کردم

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿
منم شوهرم کمکم میکنه، اوایل اعصابم بهم میریخت میگفتم تو کار نکن بعد دیدم ، چون خودم ی دختر کوچولوی ...

وای چه باحال

آره منم امتحان کرد.به بی خیالی زدن خیلی جوابه رو غر زدن مردا

هنوز پسر ۴ ساله  زیادخرجی نذاره عزیزم ،از پیش دبستانی و مدرسه تازه خرجاش شروع میشه و کلاسای مخت ...

فقط ماهی سه تومن هزینه مهد کودک میدم .جدای اون ملی هم پول خوراکی و تغذیه مهد و ...

Queen of Ants😇