2777
2789

حس ششمی به نظرت کسی که یه مدت تو زندگیت بوده و میدونی وضع مالیش نیازی به یه تومن نداره خوبه برای چی پیام داده یه تومن داری قرض بدی

⁦→⁠_⁠→⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه عزیز دلم سوالتو مجدد بخون ،بعدم طبق شناختت از اون آدم خودت بهتر میفهمی چی تو سرش هست حس ششم ...

اون ادمو میشناسم و میدونم به یک تومن چندرغاز من و نه هیچکس دیگه احتیاجی نداره از طرفی حس میکنم داره امتحانم می‌کنه اما با این حال میگم نمیشع فهمید تو سر آدما چی میگذره هیچوقت نمیشه 

⁦→⁠_⁠→⁩

شما حس ششمی هستید؟ اخه یه تومن واسش چندر غازه و قبلا بهم میگفت تو همش در حد حرفی حتی دوس داشتنات

حس ششم نیستم ولی یه قرون هم اینجوری خرج کردن سو استفاده س اون اقا داره با کمال پرویی ازت چیز میخواد باید بزنی تو دهنش 

حس ششم نیستم ولی یه قرون هم اینجوری خرج کردن سو استفاده س اون اقا داره با کمال پرویی ازت چیز میخواد ...

خیلی عجیب بود کارش چون نیازی ندارع اینقدر پولداره

⁦→⁠_⁠→⁩

خیلی عجیب بود کارش چون نیازی ندارع اینقدر پولداره

ربطی به نیاز نداره گاها مریضن دوست دارن سو استفاده کنن حتما خودش تو روابط قبلیش ازش زیاد سو استفاده مالی شده میخواد تلافی کنه 

یا خودش خسیسه