2777
2789

توسایت دیدم این طرحو اگر موافقید با هم شروع کنیم 

شرایطشم سخت نیست 

من میخوام انجام بدم دیگه بریدم از تنهایی ومجرد بودن خسته شدم 

زودی میزارم متنو 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!

به جوانان دم بخت ، سفارش می شود برای یافتن همسری خوب ، متوسل به امام هادی علیه السلام شوند. در میان علمای بزرگ شیعه هم مرحوم آیت الله العظمی میرزای قمی رحمت الله علیه برای واسطه قرار دادن به نزد امام هادی ، پیشنهاد شده اند .

پس : از مرحوم میرزای قمی رحمت الله علیه بخواهید که از امام هادی بخواهند تا ایشان به عنوان آبرومند در درگاه الهی ، یک همسر خوب برای شما ، انتخاب نمایند تا خداوند ، بهترین روزی اش را قسمت شما نماید .

طریقه ختم:حداقل هفته ای یک بار هر فردی باید نماز امام هادی را به نیابت از همه دوستان بخواند +20صلوات هر روز +خواندن هر روز یک فاتحه و 3 توحید هدیه به شیخ میرزای قمی

مدت ختم 110روز میباشد

شروع ختم :از13تیر1402مصادف با ولادت ام علی النقی

اتمام ختم 2آبان 1402

توجه: سپس نذر میکنید اگر از ولادت امام هادی تا ولادت امام حسن عسگری ازدواج کردین 10روز روزه بگیرین یا 100هزار تومن صدقه بابت جهیزیه به یه دختر نیازمند بدهید.

لطفا هر شخصی میتواندحداقل تا 10روز را که عذر شرعی نداره انتخاب کنه و در ان روز نماز امام هادی را بخونه

نماز امام هادی (ع) دو رکعت است. در رکعت اول سوره حمد و سوره یس و در رکعت دوم سوره حمد و الرحمن

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ استقبال گرمی  

دوس داری انجام بده من دیگه توانشو فعلا ندارم☹️ از ختمای قبلی نتیجه نگرفتم تا الان:/

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡