2777
2789
عنوان

خانما میشه یه کمک کنید؟

160 بازدید | 5 پست

من یه سوالی دارم که نمیتونم از مادرم خواهرم یا دوست متاهلم بپرسم نمی‌خوام اگه مشکلی هست کسی بفهمه.

شما خانمهای خانه دار در هفته چند وعده غذا درست میکنید؟ چندتاش غذای مونده شب قبله چند بار از بیرون میگیرید یا مهمونی هستید؟نیمرو یا املت چی؟شده هیچی درست نکنید؟ 

خانمهای شاغل چی؟از سر کار برمیگردید غذای دیشبو دارید یا تا ساعت 4 طول میکشه حاضر شدنش؟

ظرف ها چند روز میمونه تو سینک نشسته؟

دیرترین ساعت چند از خواب پا میشید؟

فقط خدا

من معمولا هرروز یه وعده آشپزی میکنم شبم ادامه ی همون غذا یا چیز حاضری، شغلم آزاده وعاشق خوابم زودترین وقتی که ازخواب بیدار میشم ساعت۱۱ گاهی که حالم خوبه شش صبحم بیدار میشم گاهی تاچهارعصر نمیخوام چشمامو باز کنم!

سینکمم اکثر اوقات توش ظرف کثیفه بااینکه ماشین ظرفشویی هم دارم😐ازبیرون در ماه تاقبل این گرونیای اخیرخیلی غذا میگرفتیم ولی الان نهایتا درماه ۵ بار اونم از اسنپ فود چیزای قیمت مناسب میگیریم 

من معمولا هرروز یه وعده آشپزی میکنم شبم ادامه ی همون غذا یا چیز حاضری، شغلم آزاده وعاشق خوابم زودتری ...

پبش میاد استکان چایی سه روز بمونه روعسلی چایی داخلش سیاه بشه

فقط خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پبش میاد استکان چایی سه روز بمونه روعسلی چایی داخلش سیاه بشه

سلام ببخشید شما دردات بعد عمل دیسک از بین رفت؟ منم شرایط شماره رو دارم امروز دقیقا دو هفته اسث عمل کردم ولی درد کف پا درحالت استراحت دارم