2777
2789
عنوان

بختک

140 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها.

چند وقته دچار یه مشکلی شدم،چند سال پیش در حالت بیداری نصف بدنم بی حس شد بود رفتم بیمارستان بهتر شدم (با آمبولانس)چون خودم توانایی حرکت نداشتم.این مشکل دو سه بار دیگه هم ادامه پیدا کرد که باعث پیشرفتش شد .تا چند وقت پیش که دوباره اینجوری شدم و این دفعه کل بدنم بی حس بود،از این اتفاق دو سه هفته میگذره و تو این دو سه هفته حدودا چهار پنج باری توی خواب این اتفاق بهم دست داده.حالتش هم اینجوریه که کل بدنم بی حس میشه و توانایی حرف زدن ندارم،هر بار که اتفاق افتاده کسی رو کنارم دیدم(توی خواب) که از فامیل بوده تو دو سه مورد خودش متوجه شده و کمکم کرده و توی چند بار دیگه میخواستم خودم به زور بهش بفهمونم که حالم بده مثلا با کشیدن لباسش و به زور حرف زدن و این حرفا.اعصابم چند وقته خیلی خورده و اینم بگم چند سال پیش که برای بار اول اینجوری شدم حال روحی خوبی نداشتم،الان هم بعد اتفاق دو سه هفته پیش که توی خواب اینجوری میشم بیشترش شبایی هست که حالم خوب نیست.در مورد بختک کمی مطالعه کردم که میگه مثلا دو سه دقیقه ست ولی مال من بیشتره مثلا ده دقیقه یا هفت هشت دقیقه طول میکشه

میتونید کمک کنید بهم؟

ببخشید که طولانی شد. آخه نمیدونم به کی بگم 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

منم اینجورم...مثلا انگار بیدارم ولی نمیتونم تکون بخورم بزور سعی میکنم بلند شم از جام ولی انگار روحم جدا میشه زود برمیگرده تو بدنم بعد باتلاش و زور بیدار میشم خوابمم میاد شدید دوباره ک میخام بخابم اینجوری میشم...یکی گف بخاطر اینه که بدنت خوابه ولی مغز بیداره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منمی مدت زیاد بخت رو میفتاد وقتی اینطور میشم تمام زورم رو توانگشتام جمع میکنم و سعی میکنم انگشتام رو تکون بدم اینجوری زود خوب میشم البته تو اکن موقع خیلی حالت گیچی بهم دست میده

منم وقتی خیلی خسته باشم اینجوری میشم

منم اینجورم...مثلا انگار بیدارم ولی نمیتونم تکون بخورم بزور سعی میکنم بلند شم از جام ولی انگار روحم ...

نمیدونم ولی مال من در حالت بیداری هم رخ داده و حدودا ۱۰ دقیقه طول می‌کشه 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

منم اینجورم...مثلا انگار بیدارم ولی نمیتونم تکون بخورم بزور سعی میکنم بلند شم از جام ولی انگار روحم ...

وای دقیقا منم اینجوری میشم خیلی بده 

ولی اگه کسی کنارم باشه دستش رو بگیرم دیگه اینجور نمیشم

نام علمیش فلج خواب،از غذاهای باطبع سرد دوری کنید ومعنویاتتون هم تقویت کنید به امید خداازبین میره

خب درحالت بیداری هم رخ داده.

پس فلج خواب نیست 

وای دقیقا منم اینجوری میشم خیلی بده  ولی اگه کسی کنارم باشه دستش رو بگیرم دیگه اینجور نمیشم

وای خیلی بده...من نمیدونم چ سری هست وقتی قران میخوندم یا به خونه ی قبلی ک توش بودم فکر میکنم اینجوری میشم