2777
2789
عنوان

هدیه تولد بچه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 57 پست
نبود والا انقدر گشتم اصلا پلاک زیر نیم گرم پیدا نکردم من نمیدانم از کجا خریده ۲۶۰ سوت طلا که مادرشو ...

میو گلد داره با این وزن ها. تو نت بزن سایتش برات میاد. نگاه کن پلاک هاشو. حضوری هم میشه خرید کرد.

انسانهای ضعیف انتقام میگیرند، انسانهای قوی می بخشند اما انسانهای باهوشند که نادیده می گیرند.
مامان محمد حسین میدونی یاد چی افتادم. من با یه جاریم با هم عقد بودیم. عید اتفاقی، اون و خانوادش او ...

وای چقدر مثل منی

بخدا به منم خیلی روزگارا گذشته با این تفاوت که همش گفتم ولش کن شعور خودشونو نشون دادن 

به مامانم میگفتم اتفاقا چندروز قبل که اگر از اول جواب داده بودم می دونستن منم زبان دارم

التماس دعا . مادر محمدحسین و مهلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر مثل منی بخدا به منم خیلی روزگارا گذشته با این تفاوت که همش گفتم ولش کن شعور خودشونو نشون د ...

من همیشه میگفتم سنم بالاست، شعور خودمو نشون بدم.

ولی به خدا اینبار خیلی بهم سنگین اومد.

جالب اون جاریم، تو همون عقد کلی ادا بازی دراورد، با کلی مهریه گرفتن و بردن همه طلاها طلاق گرفت.

ولی در کل خیلی خودتو اذیت نکن. با ارامش عین خودش کادو بخر.

با هر کی مثل خودش ، جواب های، هوی