2777
2789
عنوان

ثروت و افسردگی

635 بازدید | 42 پست

ثروتمندترین فرد جهان هم دچار افسردگی است

🔹وال‌استریت‌ژورنال: ایلان ماسک به برخی از همراهانش گفته که برای درمان افسردگی، از دُزهای پایین داروی کتامین استفاده می‌کند و همچنین دیده‌‌شده که او این دارو را به‌صورت تفریحی نیز مصرف می‌کند.

🔹ایلان ماسک با ثروت خالص ۱۹۲ میلیارد دلاری، ثروتمندترین فرد جهان است.

منم ارزومه یه تیلیاردر افسرده باشم

نه یه فقیر روانی

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو ایران همه افسردگی داریم 

فقط خبر نداریم 😂😂😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

اینا دیگه خیلییی پولدارن خیلی پولدار بودنم بده 

ولی بدم میاد کلا اینو تو ذهن آدما دارن جا میندازن هرچی ثروتمنده افسردس! 

والا من الان پولدار بودم اکثر مشکلات زندگیم حل بود 

ملکا هستم 💚  
منم ارزومه یه تیلیاردر افسرده باشم نه یه فقیر روانی

وقتی فقط چشم انداز این دنیا باشه و بعدش رو فنای ابدی بدونیم چه فرقی داره ثروتمند و غیرثروتمند،  خوشبخت و بدبخت یا... 

وقتی فقط چشم انداز این دنیا باشه و بعدش رو فنای ابدی بدونیم چه فرقی داره ثروتمند و غیرثروتمند،  ...

نه اتفاقا اشتباه فکر میکنی دختر خوب 

خوشبخت بودن رو این دنیا خیلی هم مهمه 

زندگی کردم یه فرصت خیلی  خوب و قشنگه (البته بعد از سلامتی با پول قشنگه😁) 

ملکا هستم 💚  
اینا دیگه خیلییی پولدارن خیلی پولدار بودنم بده  ولی بدم میاد کلا اینو تو ذهن آدما دارن جا میند ...

نه برعکس

می دونی

خسلیها دلیل افسردگیشون رو بی پولی می دونن

فکر می کنند پولدارها حالا همه خوش و شاد هستند

به قول دوستمون که بالا گفته بعضیها پولدار نیستند شادند

و به قول اون دوست دیگمون وقتی اعتقادی به ابدیت نباشه افسردگی میاد به هر حال