برین خونه کسی زندگی کنین؟ همسرم بیکار شده پول اجاره و رهن و خورد و خوراک نداریم مجبوریم مدتی بریم خونه مادرم و مادرشوهرم زندگی کنیم😔 خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم
دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پول خورد و خوراک نداشتیم. البته خونه داشتیم چون رهن کامل بود اما دیدیم کم میاریم، رفتیم خونه مادرامون.
بعد یه نفر بهمون یه چیزی یاد داد. گفت قبل از اینکه به این مرحله برسید، اون آخرا که یه ذره پول مونده...مهمون دعوت کنید! به نظرمون مسخره اومد ولی خعلی تاثیر داشت. اولش که اعتقاد نداشتیم. ولی واقعیت بود. برکت میاورد.
حالا دیگه از آب و گل در اومدیم. ولی اون مهمون دعوت کردنه رو دوست داریم
دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
عزيز دلم 💔 خدا برات يه دونه نازنينتو حفظ كنه ميشه بپرسم خودتم دنبال كاري يا نه كار ه ...
ممنون عزیزم قربونت برم راستش دخترم تشنجی هست کسی نگهش نمیداره میگن میترسیم تشنج کنه باید همیشه پیش خودت باشه😔 همسرم توی یه مغازه کار میکرد طرف مغازه رو جمع کرد گفت مشتری ندارم
ممنون عزیزم اره بیشتر خونه مادرشوهرم می مونیم چون پدرم هم وضع مالی خوبی نداره
تا محرم چیزی نمونده انشاالله نذر کن همسرت یه کار خوب پیدا کنه به نیابت پنج تن پنج تا نمک بگیر بده هیئت هایی که غذا نذری می دهن بریزن داخل غذا امام حسین درست میشه به امید خدا مشکاتون حل میشه
الان خوبین خداراشکر؟ میشه به منم یاد بدی چیکار کردین؟
خب شوهرم بیشتر کار کرد. همین!
ما از اول هم قناعت میکردیم. رفتیم دنبال راههایی که برکت رو به زندگی بیاره
توی تهران هم زندگی میکردیم رفتیم یه شهر کوچکتر
شوهرم اوایل یه دانشجوی ساده بود بعد کم کم اون درس خوندنا جواب داد.