2777
2789
عنوان

میشه زور زن ب مرد برسه؟

2243 بازدید | 48 پست

ی بار این سوال و از بابام پرسیدم 

قضیه ی پیر زن و تعریف کرد ک ی گاو میش و میتونه بلند کنه و حالا داستان دقیقش طولانیه ول 

مردای پر زور نمیتونستن اون کار و کنن بهشون میگ من این گا و از بچگیش رو کولم میذاشتم و از پله های انبار بالا پایین می‌بردم 

نگرفتم دقیقا منظورشو حالم نداشتم بپرسم ول فک کنم منظورش اینه با تمرین و مداومت هر کاری میشه کرد؟ 

نظر شما چیه 

میشه زورمون ب مردا حداقل ب هموزنای خودمون برسه 

عاخه من یکمم کوچولو و ریزه میزم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

ازه زنموم عموم زده دیدم😶😐😐

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زور من که نرسید

انشالله زور تو برسه

برات مینویسم که فراموش نکنم تو بامن چه کردی عاشقش شدم عاشق اون چشمای یشمیش که با کتش ست بود اون ریش جوگندمی مرتبش وقتی اونم لبخندشو زد فهمیدم اونم خاطرمو میخوادمن جنوب اون شمال،تو کوه آرامشم بودی چرا کنارت الان اینقدر میترسم؟چی شد چشم یشمی من😔🌱                                               دلتنگتم مامان،تو این مسیر فقط به من و تو داره ظلم میشه مامان دیدی همه میگفتن این دخترت مثل تو آروم و مظلومه بختمون هم مثل هم شد)(۲۶ اردیبهشت بعد از ۱۰ماه صداتو شنیدم بار دوم هم همینجا میام ثبتش میکنم                            اینای که تاپیک ترسناک میزنید تا حالا ترس رو تو روز عادی تجربه کردی؟تاحالا تو روز عادی جوری لرزیدی که انگار برف باریده و تو کاپشن نپوشیدی؟دنباله راه فرار بودی ولی در باز بود و نرفتی؟پس هنوز نمیتونی قضاوتم کنی                                      چرا از تاپیکی که خوشت نمیاد اصرار داری باشی؟گزارش میزنی قضاوت میکنی توهین میکنی بحث میکنی نفرین میکنی؟خب چرا نمیری؟اگه بنظرت مسخرس این شکلک بفرست 😁و برو!!!اگه فکر میکنی دروغه اونو بصورت یک داستان کوتاه یا یک رمان بلند بخون ولی خودت و روحت رو خسته نکن(تیکربارداری که خاتمه یافت)

جاری من عین پلنگ مازندران کار میکنه حتی کارای ساختمونی خونه شون 

۸ ماهش بود از در میرفت بالا  درکوچه رو باز میکرد 

بقول خودش بچه ی کوهه اندازه یه مرد توان داره هیکلی هم هست 

شوهرش فقط بلده گریه کنه و گوشی بازی 😹

به مردا ۹۹ درصد نمیشه ولی اون یک درصد میتونن

به نظرم ۱۰۰ درصد زورمون نمیرسه مردا اگه بخوان بزنن واقعا میزنن اگه هم میخورن خودشون میخوان وگرنه میزنن لت پارمون میکنن

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟