2777
2789
عنوان

سرگرمی با پارتنر

441 بازدید | 13 پست

دوستان این سوال ممکنه یکم خنده دار باشه ولی من و پارتنرم سرگرمی خاصی نداریم وقتی همو میبینم یعنی اون روز دیت شاید نهایت نیم ساعت حرف بزنیم بعدش سرمون تو گوشیه بینش حالا یه حرفی میزنیم یا میریم چیزی بخوریم و اینا 

خلاصه من حوصلم سر میره راهکاری دارین آیا؟

شما هم همینطورید با پارتنر یا همسرتون؟

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍

برید بیرون از شهر 

روزای تعطیل دوستام با رلاشون میرن بیرون از شهر خیلیم بهشون خوش میگذره 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید بیرون از شهر  روزای تعطیل دوستام با رلاشون میرن بیرون از شهر خیلیم بهشون خوش میگذره

شرایط یه طوریه که نمیتونیم مسیر دوری بریم :(

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍

مسیر دور نکه همین نزدیکا 

برید ی جای دیدنی 

بعدش باهم عکس بگیرین 

اهنگ بزارید برقصید 

اهنگ بخونین 

برید دور دور 

حرف بزنین 

فیلم نگاه کنین 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

ن والا  طبیعی نی

اره اون طفلکم میگه ولی خو من بعد یه مدت حوصلم سر میره همیشه باید یکاری بکنم😂

من دوستام میرفتن سینما و بولینگ و اینا 

مسیر دور نکه همین نزدیکا  برید ی جای دیدنی  بعدش باهم عکس بگیرین  اهنگ بزارید برقص ...

مرسی❤ والا این اولین رابطه جدیمه طرز استفاده اشو بلد نیستم😂

من دوستام میرفتن سینما و بولینگ و اینا 

مشکل اینه نباید باهم جایی ببیننمون داستان میشه وگرنه شهرو قرق میکردیم🥲

مشکل اینه نباید باهم جایی ببیننمون داستان میشه وگرنه شهرو قرق میکردیم🥲

برید شهرای اطراف 

ما ام تو شهر کوچیکیم 

ولی دوستام میرن شهرای اطرافو میگردن

این سینما و اینام مال مصهده ک کنار شهرمونه

ی کتابی بود که چند صفحه بود که هر صفحه ی سوالی داشت 

و باید با پارتنرتون جواب میداید..

دیت با خمیر کِلی رو پیشنهاد میدم که میتونید یادگاری دست ساز قشنگی درست کنید.

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀