پسری که بعضی اوقات حالش بده و گرفته ست ،حوصله کسی رو نداره ، به خودکشی تمایل نداره اما از طرفی ، بعضی وقتا حالش خوبه و اوکیه و خوشحاله بعد دوباره همون حالت و احساسات بهش برمیگرده یعنی کم صحبت و بی حوصله میشه و زودجوش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب این توضیحات کوتاهی که گفتی مشخصات دو قطبیه اما ما نمیتونیم بگیم این آدم دو قطبیه یا نه ممکنه پشت این حالاتش دلایل قانع کننده داشته باشه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اینو باید یه روانشناس که تخصصش اینه معاینهاش کنه تشخیصش بده
کلی احتمال وجود داره اصلا ممکنه دلیلش رو به تو نگفته باشه یا واقعا دوقطبی باشه و...
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
حدود ۴ ساله میشناسم طرفو . یبار گفته بود پیش یه روانشناس رفته بود و طرف گفته بود اختلال رو داره . ول ...
گفته اختلال نمیتونه قطعا دوقطبی باشه که