2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوهفته یکبار باید زنگ بزنم؟

پشتیبان من هفته اول بعد آزمون زنگ میزد حدود هفت هشت دیقه چرت و پرت می‌گفت 

هفته دوم هم چهارشنبه زنگ میزد در حد سی ثانیه فقط می‌گفت این هفته آزمون داری غیبت نکن 

من برا گزینه دو بودم...پدرم رو در آوردن پول درست هم ندادن فقط خر کاری بود...فقط پشتیبانی نیست...هزار تا کار میخوان..

جذب کلاس...جذب کتاب...جذب مشاور..هنوزم پول منو کامل ندادن 

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
من برا گزینه دو بودم...پدرم رو در آوردن پول درست هم ندادن فقط خر کاری بود...فقط پشتیبانی نیست...هزار ...

به نظرت چه بهونه ای بیارم تا نرم اخه اون قسمت یه جلسه هم رفتو امد دارم برای یه کاری 

به نظرت چه بهونه ای بیارم تا نرم اخه اون قسمت یه جلسه هم رفتو امد دارم برای یه کاری 

دانشجویی؟

بگو با ساعت کلاسام نمیخونه..

اگرم دانشجو نیستی بگو مرتبط با رشتم جایی مشغول شدم..یا دارم برا ارشد درس میخونم قصد کار کردن ندارم

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...