2789
عنوان

اگر بینی عمل کردی بیا

1469 بازدید | 40 پست

پنج روزه بینیمو عمل کردم باید شنبه برم گچشو در بیارم ،نفسم داره میره  . خسته شدم .بینیم سنگین شده درد میکنه .

سوال بعدی اینه که بعد از گچ بینی میتونم غذای جویدنی بخورم؟

بعد از گچ بازم باند میگیره بینیمو یا فقط چسب میزنم؟

بعد گچ فقط چسب میزنن 

بله میتونی بخوری راحت باش

خیلی حرفا شنیدم ولی خندیدم فکر کردن نفهمیدم ولی کسی ک یک بار زخم خورده دفعه دوم عاقل تر میشه شکستی ک باعث شده شجاع تر بشی خودش نعمت بزرگیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرت منم برم‌بینیمو عمل کنم 

پولشو دارم 

اما می ترسم 

من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

به نظرت منم برم‌بینیمو عمل کنم  پولشو دارم  اما می ترسم

نترس بابا هیچی نمیفهمی که 

فقط یک هفته اولش که گچ داری یکم سخته واسه غذا و نفس کشیدنم که تا تامپون بکشن همین

خیلی حرفا شنیدم ولی خندیدم فکر کردن نفهمیدم ولی کسی ک یک بار زخم خورده دفعه دوم عاقل تر میشه شکستی ک باعث شده شجاع تر بشی خودش نعمت بزرگیه 

به من گفتن روز دوم دیگه همه چی میتونم بخورم منظورم غذای جویدنی ایناست البته بدون ادویه . منم همین امروز گچمو ورداشتم باورم نمیشه بینی خودمه خیلییییی کوچیک شده . من بینیم خیلی گوشتی بود🙃

به نظرت منم برم‌بینیمو عمل کنم  پولشو دارم  اما می ترسم

اگر اعتماد بنفستو خراب میکنه اره عمل کن .منم چند ساله میترسم دیگ به ترسم قلبه کردم اابته الان بخاطر گچ بینی کلافه شدم اما ارزشش رو داره

به من گفتن روز دوم دیگه همه چی میتونم بخورم منظورم غذای جویدنی ایناست البته بدون ادویه . منم همین ام ...

جدی؟ بینی منم گوشتیه دکتر گف توقع بینی قلمی نداشته باش ..... گچو برداشتی درد داشت؟ چند دقیقه زیر دوش گچو خیس کردی؟

اگر اعتماد بنفستو خراب میکنه اره عمل کن .منم چند ساله میترسم دیگ به ترسم قلبه کردم اابته الان بخاطر ...

بعد عمل علاعم نداشتی ؟