2821
2789
عنوان

نامردی رو کشش دادم

231 بازدید | 12 پست

نصف شبی یادم افتاد به مرتیکه ی بی شخصیت 😂

ولی خوب کردم نامزدیمون رو کش دادم تا اون روی سگش رو نشون بده بی تربیت 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عن آقا الان کجاست

نمیدونم خبرمرگش 

بره بمیره 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
تعریف کن  بعد لایکوووم کو.ن

هیچی بابا مرتیکه ی بی‌شعور سر اینکه یکی تو واتساپ مزاحمم شده بود کتکم زد تو نامزدی 

منم همونجا همه چیو تموم کردم مرتیکه 

فکر کرده چون چیزی به عقد نمونده بود و مهمون دعوت کردیم حق داره هر غلطی میخواد بکنه 

هیچی بابا مرتیکه ی بی‌شعور سر اینکه یکی تو واتساپ مزاحمم شده بود کتکم زد تو نامزدی  منم همونجا ...

واااااای چراااااا مردامووون اینجوری میکننن 😤

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
واااااای چراااااا مردامووون اینجوری میکننن 😤

چمیدونم چشون شده والا 

اوایل خوب بود خیلی مهربونی میکرد

حتی حق طلاق و حضانت بچه ازش گرفتم قرار بود بریم کارای قانونی ش هم انجام بدیم نمیدونم چه مرگش شد یهو 

چمیدونم چشون شده والا  اوایل خوب بود خیلی مهربونی میکرد حتی حق طلاق و حضانت بچه ازش گرفتم قرا ...

حقیقتا با این شرایط ... قصد ادامه تحصیل دارم ، گور پدر ازدواج 😂💔

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
چند ماه نامزد بودید؟

تقریبا 4 ماه

حقیقتا با این شرایط ... قصد  ادامه تحصیل دارم ، گور پدر ازدواج 😂💔

😂🤦‍♀️

استارتر تاپیک شما ممنوعه

نمیدونستم 

الان قفل میکنم 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز