2777
2789

سلام دوستای اصفهانی من دو تا پسر دارم می‌خوام بچه ی سوم دختر بشه چون خواهرم ندارم به شدت نیاز به دختر دارم ۳۶ ساله هستم و نمیخوام دیر تر بشه 

خواهش میکنم اگر دکتری در اصفهان  سراغ دارید برای تعیین جنسیت که کارش خوب باشه و نتیجه دیده باشید به من هم بگید . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالا زود دختر دار بشی.حتما دکتر خوب برو . منم خواهر نداشتم خداروشکر خدا بهم دخترداد . زن دایی منم تک دختر بود دوتا پسر داره بزرگ شدن رفتن پی زندگیشون بنده خدا خیلی تنهاست مادرشم فوت کرده واقعا هیچ کس رو نداره دو دقیقه باهاش حرف بزنه .منم اونو دیدم خودم خواهر نداشتم از خدا خواستم یه دختر بهم بده تو روزای سختی تنها نمونم .

سلام عزیزم اصفهان هستم ولی سراغ ندارم .فکر کنم رژیم چندان مطمئن نیستا

بله منم شنیدم 

😔نمی‌دونم چیکار کنم شوهرم میگه اگه دکتری بریم که ۹۰ درصد حداقل بگه این دختر بشه باید اقدام کنیم 

ایشالا زود دختر دار بشی.حتما دکتر خوب برو . منم خواهر نداشتم خداروشکر خدا بهم دخترداد . زن دایی منم ...

مرسی عزیزم 

واقعا دخترداشتن نعمته 

منم خیلی تنهام چون هیچ دوستی هم ندارم 

تازه کار همسرم هم اقماری هست و چند وقت یکبار میاد 

دیگه همه جوره تنهام 😔😔😔😔😔

ببین ب نظر من این اقدامو و رژیمو اینا ۱۰۰درصد نیست ...خصوصا واسه شما ک دوتا ی جنس دارین ..ریسک بالاییه ..بعدم تو این موارد هیچکس نمیتونه تضمین کنه شب لقاح کدوم اسپرم میره با تخمک .

من خودمم دوتا دختر دارم و قصد دارم برای پسر ivf تعیین جنسیت کنم ...چون واسه دومی هرچی رژیمو اینا بود رعایت کردم ولی بازم دختر شد ..البته شکر خدا دخترم خواهردار شد ...ولی خب کار من یکم سخت شد ک اونم فدای سر دخترام.

❤🥰
مرسی عزیزم  واقعا دخترداشتن نعمته  منم خیلی تنهام چون هیچ دوستی هم ندارم  تازه کار ...

ایشالا سال دیگه این موقع دخترت بغلت باشه . دختر داشتن یه دنیای دیگه است .خدا گل‌پسرات رو حفظ کنه .برای منم دعا کن .دختر دومم ماه بعد به دنیا میاد

ببین ب نظر من این اقدامو و رژیمو اینا ۱۰۰درصد نیست ...خصوصا واسه شما ک دوتا ی جنس دارین ..ریسک بالای ...

عزیزم خدا برات حفظشون کنه 

انشالله که شما هم سومی رو پسردار میشی 

ولی دو تاخواهرن خیلی خوبه هم برا خودت هم برا خودشون 

فقط با روش های پزشکی مثل آ یو آی و یا آی وی اف میتونی مطمین باشی از جنسیت که اونم کلینیک ناباروری مشتاق ، اول خ مشتاق دوم از سمت پل غدیر میتونی بری 

دکتر کلانتری هم اونجان و کارشون خوبه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ایشالا سال دیگه این موقع دخترت بغلت باشه . دختر داشتن یه دنیای دیگه است .خدا گل‌پسرات رو حفظ کنه .بر ...

قربونت برم 

واقعا دختر داشتن یه چیز دیگه است زنده باشید انشالله سایه تون بالای سر بچه هاتون 

یه سلامتی هم دختر گلت به دنیا بیاد