2777
2789

من هفته ۳۵ هستم امروز رفتم سنو گفت بچه سفالیکه و خیلی پایینه سرش ولی وزنش الان ۲/۴۰۰ هست خیلی کمه😢

سریع رفتم دکتر معاینه کرد گفت دهانه رحم ۱ سانت باز هست ولی ممکنه بخاطر زایمان قبلیت باشه که طبیعی بوده چند سال پیش

خلاصه فرستادم اورژانس مامایی نوارقلب جنین و درد هامو چک کردن ‌ کلی دارو برای جلو گیری از درد و انقباظ زدن

حالا هنوز کشاله رونم و واژنم چند ساعت یبار تیر میکشه

خیلی خفیف البته

کسی تجربه منو داشته که بچه توی این هفته و با این وزن دنیا بیاد

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم دقیقا باشرایط شمارفتم بیمارستان بعد معاینه رحمم تحریک شد و شروع کرد یواش یواش باز شدن با وجود استراحت مطلق سه روز بعد از معاینه کیسه ابم پاره شدوبچه بدنیا اومد با وزن ۲۵۰۰.وخدارا شکر صحیح و سالم امروز ۵۰روزشه 

شمام استرس نداشته باش ان شاالله ب خیر و سلامتی زایمان کنی فقط آروم باش 

من35هفته با2کیلووزن اورژانسی دنیااومد خداروشکر سالم بود نگران نباش بچه اولم 9ماه تموم دوکیلونیم بود ...

خدا کنه بچه شما رفت تو دستگاه من از این میترسم خیلی

از عصر تا حالا گریه ام بند نمیاد

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
و‌بچه من که دو‌کیلو دنیا اومد دستگاه هم مرفت سالم بود

دستگاه رفت یا نرفت؟ من ترس اینو دارم بره تو دستگاه همه اش دارم گریه میکنم 

البته ۳ هفته پیش آمپول تشکیل ریه رو زدم

عزیزم منم دقیقا باشرایط شمارفتم بیمارستان بعد معاینه رحمم تحریک شد و شروع کرد یواش یواش باز شدن با و ...

واااای راست میگی کاش نمیزاشتم معاینه کنن

منم گفتم معاینه نکن ولی گفت یه معاینه کوچیکه تحریک که نمیخوام انجام بدم

خدایا خیلی میترسم😭😭😭 همه اش دارم گریه میکنم

فردا هم میخوام حرکت کنم برم سمت شیراز چون میخوام اونجا زایمان کنم قراره ۳-۴ ساعت توی راه باشم

خدا کنه بچه شما رفت تو دستگاه من از این میترسم خیلی از عصر تا حالا گریه ام بند نمیاد

دردای ماه اخر طبیعی هستش نگران نباش پایین اومدنش دلیل ب زایمان نیی.حتی دلیل بر زایمان باشه بچه مشکلی نیس نگران نباش

خدا کنه بچه شما رفت تو دستگاه من از این میترسم خیلی از عصر تا حالا گریه ام بند نمیاد

ن دستگاه نرفت ریه وهمه چیزش خوب بود فقط سینه من بزرگ بود نتونست دوروزاول سینه بگیره باسرنگ شیرخورد تا کم کم یادگرفت

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅