2777
2789

اگر کشیدین لطفا بگین چقدر درد داشته؟

فقط یادتون باشه کیست دندانی ""بزرگ""

و اینکه علائمتون چی بوده؟

طلاق بگیرید،مهاجرت کنید،استعفا بدهید وبجنگید اما تحمل نکنید!تحمل دروازه ی جهنم است🩶خیانت عبارت است از انجام هر کاری که می دونین اگر شریک عاطفیتون اونجا بود انجامش نمی دادین🩶🥀عاقبت،همه ی ما زیر خاک آرام خواهیم گرفت؛ما که روی آن دَمی به همدیگر مجال آرامش ندادیم🖤بر این اصل زندگی کن!بودنشان زیباست✨️ و نبودشان ضرری ندارد🤷🏼‍♀️

کیست دندانی چیه یکم توضیح میدی منم روی لثه ام فک بالا دو تا برامدگی دارم که نمی دونم برای چی هست گاهی خیلی باد میکنه گاهی عادیه دردم نداره 

کاربر جدید نیستم مشکلات زندگی مو مجبور شدم با یه کاربری دیگه باهاتون درمیون بزارم وگرنه خیلی هاتون جزو دوستای عزیزمین .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درد حین کار نداری بی حس میشی  انتی بیوتیک مصرف نکردی؟

من حتی نمیدونم کیست دارم یا نه

فقط اگر بخوام یه توضیح کلی بدم

۶ ماهه درگیر یه موضوعی هستم نمیتونم برم دکتر

دندان ۶ سمت چپم(آسیا) آبسه کرده چرک ازش میاد و لثم از دو ماه پیش متورم بود نتونستم برم دکتر 

درد هم دارم

هم وقتی باهاش غذا میخورم دردم بیشتر میشه هم از ۶ ماه پیش تا الان هر دوماه  یه درد بد دارم

کیسته دیگه نه؟

شما علایمتون چی بود؟

الان دیگه مشکلم به امید خدا حل شد هفته دیگه  نوبت دکتر دارم

طلاق بگیرید،مهاجرت کنید،استعفا بدهید وبجنگید اما تحمل نکنید!تحمل دروازه ی جهنم است🩶خیانت عبارت است از انجام هر کاری که می دونین اگر شریک عاطفیتون اونجا بود انجامش نمی دادین🩶🥀عاقبت،همه ی ما زیر خاک آرام خواهیم گرفت؛ما که روی آن دَمی به همدیگر مجال آرامش ندادیم🖤بر این اصل زندگی کن!بودنشان زیباست✨️ و نبودشان ضرری ندارد🤷🏼‍♀️
من حتی نمیدونم کیست دارم یا نه فقط اگر بخوام یه توضیح کلی بدم ۶ ماهه درگیر یه موضوعی هستم نمیتونم ...

نیاز به اندو داری

با عکس مشخص میشه 

با مسکن دردت اروم میشه؟

..dental stu
نیاز به اندو داری با عکس مشخص میشه  با مسکن دردت اروم میشه؟

با ژلوفن بله

مخصوصا وقتی تازه داره شروع میکنه با درد گرفتن تا ژلوفن میخورم خوب میشه بعد ۱۰ دقیقه

هر دو ماه یه درد خیلی بد میگیره تا ۴ _ ۵ روز چیزی نمیتونم بخورم و اگر کوچکترین غذایی بهش بخوره تیر میشکه

آندو منطورتون همون عصب کشیه؟

با ژلوفن بله مخصوصا وقتی تازه داره شروع میکنه با درد گرفتن تا ژلوفن میخورم خوب میشه بعد ۱۰ دقیقه ه ...

بله ریشه اسیب دیده 

پوسیدگی داشته دندونتون

باید انتی بیوتیک مصرف کنین حالا با توجه به شدتش دکترتون تجویز میکنه و بعد برای درمان اقدام کنین

..dental stu
بله ریشه اسیب دیده  پوسیدگی داشته دندونتون باید انتی بیوتیک مصرف کنین حالا با توجه به شدتش دک ...

میشه لطف کنین بگین ب ای کاهش درد،ورم و التهاب و خروج بیشتر چرک تا روزی که میرم دکتر چیکار کنم

چند سال پیش رفتم دندان پزشک واسه چکاپ

یه خانمی رفت تو قبل من یهو صدای جیغش اومد بعد که نوبت من شد به دکتره گفتم چرا جیغ کشید اون بیمارتون گفت آخه دندونش کیست بزرگ داشت واسه همین موقع کشیدن دردش گرفت.‌‌

میشه لطف کنین بگین ب ای کاهش درد،ورم و التهاب و خروج بیشتر چرک تا روزی که میرم دکتر چیکار کنم چند س ...

عزیزم باید رادیو گرافی تو ببینم 

اگه تونستی بگیری عکسشو بزار راهنماییت میکنم

..dental stu
عزیزم باید رادیو گرافی تو ببینم  اگه تونستی بگیری عکسشو بزار راهنماییت میکنم

ممنون

درد نداشت مثل دندون کشیدن بود دندون ک در اومد انتهای ریشه کیسه چسبیده بود گفت کیسته

علائمتون چی بود؟