پدر شوهرم زنگ زد رو گوشیم جواب ندادم شوهرم جواب داد قبلش گفتم جواب نده راستش بچها دخترم مریض وقت نکردم خونه رو تمیز کنم جارو برقیم هم سوخت آشپزخونه هم کلیی ظرف نشسته داشتم .. پدرش گفت خونه این میخوایم بیایم پیشتون اونم حتی نگاه بمن نکرد گفت آره منم یکم بحث کردم از خونه زدم بیرون بهم گفت میان خونه پسرشون گفتم باشه با پسرشون تنهاشون میزارم .....چرا مردا عقل ندارن خداااااا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیونش کردیا منم زنم دقیقا همین کارها رو با خانوادم می کنه. بعضی وقت واقعا می مونم که چی بگم از رفت ...
نه من اینطور نیستم همیشه خودم زنگ میزنم دعوتشون میکنم تو همه مناسبت ها همه کار کردم براشون الان واقعا برام سخت بود خونه رو بهم ریخته ببینن وگرنه من گفتم میگفتی فردا شب برا شام بیان
ممنون از شما که منو آروم کردین واقعا ی لحظه به خودم گفتم چرا باید همیشه مرتب باشی ول کن برو خونه&nbs ...
ببین همسرت حتما برات جبران میکنه.چه خوب جای اخم و تخم همسرت رو با معذرت خواهی و قربون صدقهش تغییر دادی .انشاله که همیشه شادی سهم دلت باشه و حال دختر گلت هم زودتر خوب بشه
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
برگشتم خونه با خودم شیرینی گرفتم اومدم.... اتاق ها مرتب بودن سالن هم چیزی توش نبود فقط کوسن ها ریخته ...
آفرین بهترین کارو کردی
حالا شوهرتم چیز خاصی نگفته
تو اون شرایط نبايد میگفت
شوهرای ماهم همش میگن 'بچم' خونم 'فلان
دوس دارن مالک همه چی باشن😄😄
با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
از کجا فهمیدی این خانوم اگه خانواده خودش بیاد باهاشون خوش رفتاری میکنه؟؟؟ حداقلش اینه ک مامان ...
احسنت گلم....من مامانم سالی یبار میاد اونم از چند روز قبل خبر میده شده حالم بد باشه بهشون بگم این هفته نیاین بقول تو مادرم میاد کارامم میکنه چ خوبه آدما همدیگه رو درک کنن حسی که بهم دادی برام ارزش داشت
با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!