2777
2789
عنوان

از خونه زدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 95 پست
بخدا سه هفتس دخترم مریضه سرما خورده یعنی فقط دستمال دستمه خوبم نمیشه دیگه واقعا دست تنهام تو این حال ...

درکت میکنم، حق داری، خودم خیلی وقتاتواین شرایطا بودم، خوبه شوهرتون هم درست رفتارکرد الان باهاتون، قدرشوبدون، بعضیا غوغا میکنن. 

بخدا توجه همسرتون به پدرمادرش خیروبرکت وعاقبت بخیری براتون میاره

من نگفتم توجه نکنه گفتم شرایط منو درک کنه وگرنه من خودم همیشه رسمی دعوت میکنم سنگ تموم میزارم بخدا فقط الان واقعااا برق از سرم پرید چون حتی بمن نگفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم، حق داری، خودم خیلی وقتاتواین شرایطا بودم، خوبه شوهرتون هم درست رفتارکرد الان باهاتون، قد ...

اینم خصوصیات بد داره ولی دعوا رو کش نمیده خودشم اومد بهم گفت مقصر منم ممنون که برگشتی

بخدا سه هفتس دخترم مریضه سرما خورده یعنی فقط دستمال دستمه خوبم نمیشه دیگه واقعا دست تنهام تو این حال ...

دیگه نباید انتظار اشت دیگران خیلی مارودرک کنن، اونا حتی ازسرایط درون خونمون خبرنداره، فک نمیکنن مزاحمم، من بچم دنیااومده هرهفته میان خب اذیت میشم چ کنم پیش خودشون دارن خوبی میکنن، بالاخره یجاهایی بایدتحمل کرد، 

دیونش کردیا منم زنم دقیقا همین کارها رو با خانوادم می کنه. بعضی وقت واقعا می مونم که چی بگم از رفت ...

نه من اینطور نیستم همیشه خودم زنگ میزنم دعوتشون میکنم تو همه مناسبت ها همه کار کردم براشون الان واقعا برام سخت بود خونه رو بهم ریخته ببینن وگرنه من گفتم میگفتی فردا شب برا شام بیان

واقعا که  هر دفعه خانواده زن که بخوان بیان بدون هماهنگی یا بهم ریخته بودن خونه اشکال نداره ام ...

من خانواده خودمم حق ندارن بدون تماس بیان خونم....اونام از من دورن سالی یبار میان بعدم شما ک همه چیز زندگی منو نمیدونی پس قضاوت نکن

ممنون از شما که منو آروم کردین واقعا ی لحظه به خودم گفتم چرا باید همیشه مرتب باشی ول کن برو خونه&nbs ...

ببین همسرت حتما برات جبران میکنه.چه خوب جای اخم و تخم همسرت رو با معذرت خواهی و قربون صدقهش تغییر دادی .انشاله که همیشه شادی سهم دلت باشه و حال دختر گلت هم زودتر خوب بشه 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
برگشتم خونه با خودم شیرینی گرفتم اومدم.... اتاق ها مرتب بودن سالن هم چیزی توش نبود فقط کوسن ها ریخته ...

آفرین بهترین کارو کردی

حالا شوهرتم چیز خاصی نگفته 

تو اون شرایط نبايد میگفت 

شوهرای ماهم همش میگن 'بچم' خونم 'فلان

دوس دارن مالک همه چی باشن😄😄

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
از کجا فهمیدی این خانوم اگه خانواده خودش بیاد باهاشون خوش رفتاری میکنه؟؟؟  حداقلش اینه ک مامان ...

احسنت گلم....من مامانم سالی یبار میاد اونم از چند روز قبل خبر میده شده حالم بد باشه بهشون بگم این هفته نیاین بقول تو مادرم میاد کارامم میکنه چ خوبه آدما همدیگه رو درک کنن حسی که بهم دادی برام ارزش داشت

احسنت گلم....من مامانم سالی یبار میاد اونم از چند روز قبل خبر میده شده حالم بد باشه بهشون بگم این هف ...

آفرین عزیزم یه کم خودتو از خونه دور کردی آروم شدی،دعوا به پا نکردی واقعا آفرین 

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

زودتر تو رسیده بودن؟ 

از شوهرت نپرسیده بودن کجا رفتی؟ 

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
دقیقا من ۳تا بچه دارم .همیشه ظرفا شسته هرروز همه جارو جمع میکنم جارو میزنم دستمال میکشم به همه جا ور ...

من بشخصع برم خونه کسی ک سه تا بچه داره چشمام میبندم واقعا زشته ادمارو قضاوت کردن