2777
2789
عنوان

با نامزدم چیکار کنم ؟

346 بازدید | 21 پست

بچه ها من تو عقدم شوهرم نمیدونم چرا اینجوری میکنه به نظرتون باید بااین کارش چیکار کنم ؟ 

مدام احساس میکنم دلش نمیخواد بامن وقت بگذرونه هر بار بهش گفتم شب خونه بمون یه بهانه مسخره ای جور کرده و نمونده شام میخوره پامیشه میره  تا یک شب میمونه بعد میره به بهانه ماشین 

کار درصورتی که میدونم تایم کاریش کی هست  صبح ۱۰ باید بره . 

الان مثلا بهش گفتن مامان اینا خونه نیستن شام بیا خونه چیزی درست میکنم بهش گفتم سیب‌زمینی سرخ کرده درست کردم فیلم نگاه کنیم و بخوریم شامم دیدم دیر شده پیتزا سفارش بدم .. بعد الان دیدم وویس داده که اگه مامان اینا نمیان تا ۹ونیم بگو بیام .

خودش خانوادش اینجوریه که ساعت ۸ شام میخورن ینی میخواست راه بیوفته ۱۰ می‌رسید پیش من  . خب میدونم بیاد شام خورده . و این ک زمزمه پشت گوشی شنیدم شام بخورم .

ینی چی !؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خجالت میکشه از خانوادت

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸

منم همسرم دوران عقد شب خونمون نمیخوابید هرچی بهش اصرار کردیم نمیموند از پدرم و برادرم خجالت میکشید.... سخت نگیر روش نمیشه حتما

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.