2777
2789
عنوان

بچه داداشم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2815 بازدید | 87 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا متنفری؟؟ نچ نیستم

وقتی مادر شدی میفهمی چرا 🤕عزیزم نمیدونم منظورت چی بود از اینکه گفتی مادرش کجا بوده ولی اتفاق تو یه لحظه میوفته ،همیشه هم همه میندازن گردن مادر بدبخت 😬😞

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
کوچیک بود زیاد بزرگ نبود گلوش هم زخم شده من نمیدونم چجوری نه مگه میشه داد 

انشالله که دفع بشه نیازی به عمل نباشه الهی بگردم با چه دردی قورت داده حتما🤕

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔

نگران نباشید، بچه ی خواهر شوهرم یه تفنگ اسباب بازی فلزی رو قورت داده بود، بهش یه شربتی دادن خورد دفع شد، البته 8 سالش بود 

الهی بگردمش، سنشم کمه نمیشه چیزی بدن بخوره دفع بشه 

ان شاء الله ک خدا خودش کمک میکنه 🤲

میشه برای سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستی 🌼
وقتی مادر شدی میفهمی چرا 🤕عزیزم نمیدونم منظورت چی بود از اینکه گفتی مادرش کجا بوده ولی اتفاق تو یه ...

من دخترم از صندلی افتاد سرش 6تا بخیه خورد من داشتم شام درست میکردم بیمارستان بودیم هرکس زنگ میزد اول میگف خودت کجا بودی دخترت اینجوری شد چرا حواست نبود فقط فقط مادر مقصر میکنن همین 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
وای انقدر گریه کرد منم عمه  بچه خودمم جلو چشم خودم فوت کرد دیگه اصلا دارم داغون میشم

خدا سر هیچ مادری نیاره 😭 اگه دوس داشتی علت فوت بچتو بگو،الهی بگردم خدا صبرتو زیاد کنه عزیزم

من دخترم از صندلی افتاد سرش 6تا بخیه خورد من داشتم شام درست میکردم بیمارستان بودیم هرکس زنگ میزد اول ...

من دخترم تو نیم ساعت تب کرد که من حمام بودم سپرده بودم به شوهرم وقتی برگشتم دیدم تب داره تشنج کرد تا رسوندیم بیماریتان من مردمو زنده شدم از شدت لرزش بدن جلو بیمارستان افتادم پاهامو نمیتونستم تکون بدم راه برم شوهرم بدوبدو بردش تنهایی ،اخر سر خود پرستارام گفتن مادرش کجا بود این تبش اینقد بالا رفته🤕 متنفرم از اونایی که براحتی قضاوت میکنن یه مادرو