2777
2789
عنوان

بچه داداشم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2815 بازدید | 87 پست
دوستان دوستان  اعصابتون بهم نریزه  دروغهههه&n ...

انشالله ک دروغ باشه تصورشم وحشتناکه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دوستان دوستان  اعصابتون بهم نریزه  دروغهههه&n ...

عهمین طور که قبلا گفتم این کاربر یه دروغگو بیشرفه

که از ناراحت کردن بقیه خوشحال میشه

تایپیک ۱۶ / ۳ به عنوان منو یادته دقیقا میگه از اسپانیا برگشتم ایران سر قبر بچه 

الان میگه از  ۲۸/ ۳ کاربر جدیدم 

دروغگو کم حافظه هست

یه تایپیکاش اینه که خاطرات سرکار گذاشتن مردم رو بگید 

که شاد شیم!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادر بیچاره  منم پسرم تو یه چشم به هم زدن الکل خورد ک واقعا خدا رحم کرد بهمون  همه میگفت ...

خداروشکر ک چیزیش نشد گلم 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
عهمین طور که قبلا گفتم این کاربر یه دروغگو بیشرفه که از ناراحت کردن بقیه خوشحال میشه تایپیک ۱۶ / ۳ ...

واقعا که امثال شما متوجه نمیشید که یک چقدر من نگرانم و اشتباهم این بود که تاپیک زدم 

فقط امید وارم ذهن مریض شما درمان بشه 

وقتی مادر شدی میفهمی چرا 🤕عزیزم نمیدونم منظورت چی بود از اینکه گفتی مادرش کجا بوده ولی اتفاق تو یه ...

اره مث این خواهر شوهرا ،مادر شوهرا  که مقصر میدونن مادرو😂😂

مادر بدبخت هیچ کارس گناهی نداره . ولی همه هی عذابش میدن 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
واقعا که امثال شما متوجه نمیشید که یک چقدر من نگرانم و اشتباهم این بود که تاپیک زدم  فقط امید ...

مریض تویی که از ناراحت کردن بقیه خوشحال میشی

من مرتب میچرخم تو این سایت که در حد توان ذهنی خودم  بتونم یه کمکی کرده باشم به بقیه

من از شادی بقیه خوشحال میشم از ناراحتی بقیه ناراحت

مثل میلیونها آدم سالم دیگه

عزیزم دروغه  ناراحت نباش  این قدر ساده نباشیم و سریع هر حرفی رو قبول کنیم

خدا رو شکر دروغ باشه من اصلا ناراحت نشدم از این دروغ خوشحالم هستم دقیقا بچم 7 ماهشه و پشتم خوابیده خیلی زجر اوره اگه همچینن اتفاقی بیفته برای کسی