2777
2789

سلام قشنگا

روز خوبیه برای دعا برای شفاعت خواستن

ما تو این دنیا بی کسیم و جز خودش کسی و نداریم 

من خیلی روزهای سختی و دارم میگذرونم روزهای که کش آمدن و یجورایی دارن تمام زندگیمو تخت شعاع قرار میدن

خودش گفته درد دادم درمونم میدم .......به حق همین روزهای عزیز مارو تو راه درست بزاره هعی نخوریم تو در و دیوار هعی.....

خدا هیچ کس و اسیر دکترا نکنه و مطمعنم نمی‌گذره از آدمایی که از مریضی آدما سو استفاده میکنن 

براتون از ته دل و تو این روزها که به یه مو بندم و حسابی مضطرم دعا میکنم امیدوارم همیشه سلامت باشین امیدوارم روزیتون پر از برکت باشه دلتون پر خوشی شماو به قلبای پاکتون قسم منم دعا کنین

انشاالله همگیمون حاجت روا بشیم

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بحق ای روز عزیز اول سلامتی امام زمان وظهور امام زمانمون و خدا حاجت دل همه رو بده  ومشکلات هممون درست کنه الهی امین❤️❤️❤️🤲🤲🌹

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
التماس دعا

به حق همین دعای عرفه حاجت روا بشی قشنگمم 

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
منم دعا کنید به حق دعای عرفه که زودتر طلاق بگیرم و اوضاع زندگیم درست بشه😔🙏

دعات میکنم قشنگم

دعا میکنم هرچی صلاحته به آسون ترین نحو برات رقم بخوره جوری که خودت کیف کنی

عزیزم،برات صلوات فرستادم،میتونی برام ت*اروت بگیری الان؟لطفا🥺

به کارتام دسترسی ندارم الان

ولی اگه خواستی شب حتما برات میگیرم 

انشالله بحق ای روز عزیز اول سلامتی امام زمان وظهور امام زمانمون و خدا حاجت دل همه رو بده  ومشکل ...

امین

انشاالله امام زمان خودش محافظ روح و قلب و جانت باشه عزیزم 💓

اره بگیر تروخدا🥺درخواست بدم شب میگیری برام؟

یادم میمونه عزیزم

فقط اسمتو بگو و نیت کن

اینم بدون تو ت ا ر و  ت نیت خیلی مهمه

و فقط حکم نشونه و راهنما و داره نه بیشتر🌟

اسمم معصومه،شب ساعت چند خوبه پیام بدم؟من دیروقت بیشتر انلاینم مثلا ۲ شب

دوازده اینا