2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶روزش بود بلند خندید فکرکردم داره گریه میکنه نگاش کردم فهمیدم خندس😍😍😍😍🥺

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

من اولین لبخندش که یک ساعت بعد از زایمانم تو بغلم مامانم خواب بود و لبخند زد و هیچوقت یادم نمیره که چجوری عاشقش شدم..یه لحظه دلم پر زدم رفت برای لبخندش..جونم دلم تنگ شد برا بچگیاش

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

بعد زایمان تو اتاق ریکاوری

ی بچه انقدرررر گریه میکردددد کل بخش صدای اون بود

منم کلافه درد بعد زایمان گفتم وای چه بچه غرغرویی نیومده شروع کرده

پرستار آوردش تو اتاق گفت بگیر بگیر پسرت گشنش همه جارو گذاشته رو سرش

خخخخخخخ

دخترم وقتی دنیا اومد پرستار گفت بیا شیر بده 

دخترم خودش شروع کرد شیر خوردن پاهاشم انداخته بود روهم پرستاره گفت این خودش بلده چیکار کنه اومده بودم یاد بدم 😂بعد خواهرم بغلش میکرد اینم دستشو مینداخت گردن اون بغلش میکرد بچه یه روزه😅😅

پسرمم یادمه خیلی خوشگل بود تمام پرستارا میومدن بغلش میکردن هی میگفتن چه پسریِ چقدر ناز❤

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

اولین خاطره ای ک ازش دارم و هنوز یادمه وقتی بدنیا اومد دکترم گف ماشا الله چه درشت و هیکلیه عجب کله ی گنده ای داره😐 پسرم ۴ کیلو هم نبود ها ولی درشت بود😅کلی کوک و بخیه خوردم بخاطرش😐😂وقتی گذاشتنش رو شکمم گفتم این بچه ی منه واقعا؟خیلی برام عجیب بود که بچه دار شدم😂اونم همچین مظلوم و آروم چشماشو باز کرد تو چشمام نگاه کرد عزیز دلم😍هیچوقت یادم نمیره

زایمان زود رس گرفتم رفت تو دستگاه روز بعد دیدمش پرستار لباسمو باز کرد وبچه که لخت بودو گذاشت رو سین ...

ای جانم انشاالله این حس ها رو همه مادران تجربه کنن

اولین خاطره ای ک ازش دارم و هنوز یادمه وقتی بدنیا اومد دکترم گف ماشا الله چه درشت و هیکلیه عجب کله ی ...

ای جانم انقدر این بچه ها خوشکلن که من هر بار یه بچه رو ببینم معتادش میشم