2777
2789
عنوان

بیندر_تخت کننده ی سینه

1523 بازدید | 9 پست

دوستان جایی بیرجند هست معرفی کنید بیندر(نیم تنه ی تخت کننده سینه)داشته باشه 

اگه انلاین هم جایی هست که خریداری کردید و راضی بودید ممکنه معرفی کنید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیدونم ولی

اگه جزو اون افراد خاص هستی

فقط خواستم بهت امیدوارم بزودی همونی بشی که دلت میخاد

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
نه نمیدونم ولی اگه جزو اون افراد خاص هستی فقط خواستم بهت امیدوارم بزودی همونی بشی که دلت میخاد

قربون اون مغز قشنگت آخه 

نیستم ولی خیلی خوشحالم که داری نفس میکشی 

خدا آدمایی مثل تورو زیاد کنه

قربون اون مغز قشنگت آخه  نیستم ولی خیلی خوشحالم که داری نفس میکشی  خدا آدمایی مثل تورو ز ...

موفق باشی عزیزم

تاحالا تو سایت به یک ترنس برنخوردم اما دوست دارم اگه بهشون بر خوردم بگم که واسشون آرزوهای قشنگ دارم و متاسفم که جامعه ی ما قبولشون نمیکنه و با کلی غم تو دلشون  زندگی میکنن و هر بار به نحوه ی دلشون میشکنه و محکومن به تحمل کردن 

امیدوارم همشون بشن همونی که میخوان و اونقدر قوی باشن که تلاش کنن و به خواستشون برسن

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
موفق باشی عزیزم تاحالا تو سایت به یک ترنس برنخوردم اما دوست دارم اگه بهشون بر خوردم بگم که واسشو ...

امیدوارم کائنات اینهمه لطف و ادراک و مهربونیتو به خودت و زندگیت منعکس کنه خوش قلب💚