2777
2789

الان چند ساعته همینطورم درحالی که خونه ساکته یه صدایی مثل صدای جاروبرقی تو سرمه قطع هم نمیشه دیگه دارم دیونه میشم به نظرتون دلیلش چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فشارت نیفتاده؟؟ من یه بار اینجوری شدم تو گوشم صدای زودپز میداد. خیلی خسته بودم و فشارم افتاده بود. خوابم برد از خواب که بیدار شدم خوب شدم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

فکر کنم از اعصابته من چند ماهه پیش اینجوری شده بودم منتها من اول سرم آهنگ پلی میشد آهنگ ابی خصوصا داشتم دیوونه میشدم یا تو سرم صداهای خانوادم که منو صدا میزدن یا تو سرم پچ پچ میکردن وای خیلیییی بد بود هی تحمل کردم آخره سر صدا تبدیل شد به صدای اره برقی من بیخوابی شدید داشتم مثلا چهار شبانه روز نخوابیده بودم فکر کنم از اون بود بعد که به زور آرامبخش خوابیدم خوب شدم واقعا دیوانه کننده بود