2777
2789
عنوان

تاثیر معدل تو نمونهه لطفا بیایننن

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 38 پست
برو گوگل بزن تبدیل عکس به لینک اولین سایت که اومد برو توش تبدیلش کن به لینک و کپیش کن

https://s8.uupload.ir/files/photocache_1687949834564_suuq.jpg

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوبت دوم چون نهایی بودن

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
نمره ۱۹.۸۶ میره برای نمونه پایانی یعنی معدل کتبی نوبت دوم

چرا هرکسی یه چیزی میگه😂💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥲یادش بخیر.منم همین بود فقط من علوم و انشام۱۹.۵ بود پایانی با مستمر ۲۰ شد۲۰.

افرین عزیزمم یادش بخیر منم پارسال بخاطر انشا معدلم 19.98 شده بود بقیه همه 20😂

نه پایانی با مستمر جمع میشه ستون نوبت دوم نمرش نوشته میشه. قسمت پایانی نمره ای هست ک تو برگه گرفتیم بدون هیچ ارفاقی..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چجوریه که چند تا ۱۹/۵ بوده ولی رو معدل تاثیر نذاشته‌؟  سوال شد برام

19.5 معدل برگه هست ک چون امسال امتحان ما نهایی بوده هیچ ارفاقی هم نکردن.. بعد یه فرمول طولانی داره ک تو گوگل هست الان بخام بگم قاطی میکنم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

افرین عزیزمم یادش بخیر منم پارسال بخاطر انشا معدلم 19.98 شده بود بقیه همه 20😂 نه پایانی با مستمر ج ...

من که پیر شدم دیگه.کلا تموم کردم🥲راهنمایی بهتر بود دبیرستان ۱۹.۷۵ هم همون۱۹.۷۵ میمونه😑

من که پیر شدم دیگه.کلا تموم کردم🥲راهنمایی بهتر بود دبیرستان ۱۹.۷۵ هم همون۱۹.۷۵ میمونه😑

اره کارنامه یکی از دوستامو دیدم حتی از این هم دقیق تر مثلا 19.32 اینام داده بودن😂💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://s8.uupload.ir/files/photocache_1687949834564_suuq.jpg

معدل کل که نوشته بیست اونه 

آفرین بهت ♥️

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)