2777
2789

مادرم همش دوست داره از من فاصله بگیره از دوران مجردی اینطور بود فقط وقتی نیازم داشت بهم نزدیکم میشد .در طول روز اصلا زنگ نمیزنه در صورتیکه با دختر همسایه و فامیل خیییلی خوبه همش براشون خرید میکنه و جلب توجه میکنه .میخوام دیگه از این به بعد باهاش حرف نزنم فقط روز مادر و موقع نیاز و پول خواستن به من زنگ میزنه و با من خوبه 

این مادرها   عقده ی هستن .

عقده اینه که فبرای فامیلا خرج کنن شهرت بشه براشون 

یه فامیلم اینطوریه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتا خواهر برادر هستید 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

من زنگ‌ میزنم.

اوضاع حاد باشه،منم نمیزنم.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

خوبه خودت اینارو میدونی حرف میزنی باهاش، من مادر خوندم روزی کم کم سه بار زنگ میزنه که حالمو بپرسه میدونم از دوست داشتنه ولی نه از این ور بوم بیوفت نه از اونوربعضی وقتا واقعا کلافه میشم

تک دختر و دو برادر  کلا با ما خوب نیست همش میگه شما دیونه هستید .همسایه و فامیل خوبه .بچ ...

ای وای چجور می‌تونه یه مدت سرد شو فاصله بگیر شاید به خودش اومد 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
خوبه خودت اینارو میدونی حرف میزنی باهاش، من مادر خوندم روزی کم کم سه بار زنگ میزنه که حالمو بپرسه می ...

هیچوقت کلافه نشو هیچوقت یه روز دلت برا این زنگ ها تنگ میشه 

ببین گلم من خودم یه مادرم ۲تا بچه بزرگ دارم مادرمن الانم همون آدمه من اورژانس خانواده بودم تمام زندگیمو بپای خانواده دادم اشتباه من و نکن به خودت و زندگیت برس این مدل مادرا نه درست میشن نه می‌فهمن اشتباه کردن مادر من الان که ۶۰ سالشه بازهم مردم و فامیل براش مهمترن منم خیلی وقته بابهونه های مختلف خونش نمیرم و تماس نمی گیرم  

:)
هیچوقت کلافه نشو هیچوقت یه روز دلت برا این زنگ ها تنگ میشه 

😅😅اره میدونم خواهرم هم همیشه میگه اینو ولی خدایی ساعت دوازده شب یا وسط هزارتا کار میزنگه بدبختی ۷۰سالشه مهربون هم هست اصلا روم نمیشه بگم کمتر بزنگ

😅😅اره میدونم خواهرم هم همیشه میگه اینو ولی خدایی ساعت دوازده شب یا وسط هزارتا کار میزنگه بدبختی ۷۰ ...

قدرشو بدون تو رو خدا مامان منم روزی چند بار زنگ میزنه خدا کنه همیشه سایشون رو سرمون باشه روزی ده بار هم زنگ بزنن 

خدا حفظشون کنه براتون

ممنونم همچنین مادر شما رو