2777
2789
عنوان

جوش صورت

299 بازدید | 28 پست

سلام دوستان پماد یا ژلی که جوش رو از بین ببره و داروخانه داشته باشه چی استفاده کردین من صورتم پر جوش شد یهو ۱۵ تیر ی قرار خیلی مهم دارم باید سریع از بین برن ولی خب نمیدونم چی بزنم که موثر باشه ممنون میشم راهنماییم کنید .

و اینک برای منافذ باز چی بخرم ؟ جای جوش ام ی چندتایی دارم برای اونا توصیه تون چیه چی بخرم؟

ولی جوشا از بین بره مهم تره تا جا و منافذم

لطفا اگر اطلاعات کافی دارین یا استفاده کردین مطمئن هستین جواب میده بگین چون زیاد ام فرصت ندارم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژل ضد آکنه  برای جوش

برای منافذ باز هم از تونر استفاده کن منافذ پوست رو پاکسازی عمیق می‌کنه 

مرطوب کننده پرتقال زنجفیل هم خوبه 

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
ژل ضد آکنه  برای جوش برای منافذ باز هم از تونر استفاده کن منافذ پوست رو پاکسازی عمیق می‌کنه&nb ...

تونر استفاده میکنم دو مدل ام دارم یکیش ضد جوشه برای پوست چرب یکیش پرتقال خونیه 

ژل ضد آکنه از ی شرکت خریدم دارم میزنم تاثیر ندارههههه ی ژل یا پمادی که اسمشو بدونین واقعا تاثیر داشته باشه بگین لطفا داروخانه ام برم بگم ضد جوش و آکنه هزار مدل میزاره جلوم 

سلام تونرو چ موقع باید استفاده کرد؟

کلا روتین روزانه کامل  به این شکله که 

اگه آرایش داری با میسلار واتر صورتت رو پاک کنی 

بعد با فوم یا فیس واش صورتت رو بشوری

بعد از تونر استفاده کتی 

بعد آب رسان و بعد مرطوب کننده مناسب پوستت

اگر میخوای بری بیرون در آخر از ضد آفتاب استفاده کنی

از تونر زمانی که میخوای پاک سازی کنی هم میتونی استفاده کنی

بعد از حمام از تونر استفاده کن بعد از اسکراب و ماسک رسی و ماسک ورقه ای استفاده کن 

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
نه مال من چرکی  نبود زیرپوستی هم داشتم دکترت خوب نبود

دکتری که رفتم خیلی معروفه رو دستش نیست اصن ولی خب من دوره پاکسازی رو رفتم دیدم خوب نمیشه دورم رو ادامه ندادم

پیلینگ ام میدونم چیه ولی خب جای جوش میمونه🤦🏻‍♀️