2777
2789

چرا بیهوش نکردن من اسفند ماه کورتاژ شدم ولی بیهوشم کردن 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم احمقا چرا این بار بیحسم کردن.کمرم داره نصف میشه

ای بابا خب بهشون بگو بهت مسکن بدن

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

قبلا هم شدم ولی با بیهوشی بود انقد درد نداشتم

وای راستش منم کورتاژم بخاطر ایست قلبی خیلی میترسم یعنی باز دوباره باردار بشم دوباره ایست قلبی می‌کنه ببخشید دفعه قبلم به خاطر ایست قلبی جنین کورتاژ شدی؟

وای راستش منم کورتاژم بخاطر ایست قلبی خیلی میترسم یعنی باز دوباره باردار بشم دوباره ایست قلبی می‌کنه ...

بله با این دفعه ۵باره که کورتاژ شدم.نه چرا ایست قلب کنه امیدت به خدا بشه من قبل دخترم که الان تقریبا ۲سالشه ۴بار کورتاژ شده بودم.خدا خواست و موند

بله با این دفعه ۵باره که کورتاژ شدم.نه چرا ایست قلب کنه امیدت به خدا بشه من قبل دخترم که الان تقریبا ...

وای اینجوری گفتی من بیشتر استرس گرفتم آخه من مشکل ناباروری هم دارم اونم با دارو باردار شده بودم

واا منم بیهوش شدم اصلا نفهمیدم چطور گذشت

عزیزم ۳تا۶ ماه قبل از اقدام قرص اهن و اسید فولیک مصرف کن...منم بچه اولم سقط شد توی ۶ هفته بهم گفتن قلبش ضعیفه دوباره که رفتم سونو اصلا رشد نکرده بود....استرس رو هم کاملا از خودت دور کن...الان دیگه اکثرا یکبار سقط رو تجربه کردن.یکی از دوستام بچه اولش سقط شد،بارداری دومش دوقلو بود ،بچه هاشم صحیح و سالم بدنیا اومدن❤️

هیچ📎
عزیزم ۳تا۶ ماه قبل از اقدام قرص اهن و اسید فولیک مصرف کن...منم بچه اولم سقط شد توی ۶ هفته بهم گفتن ق ...

فداتشم من بعد از سقطم یه دختر به دنیا اوردم یه پسر هم باردارم ایشالا هر کی بچه دار میشه این ۹ ماه براش شیرین بگذره و این حس های بد رو تجربه نکنخ

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

فداتشم من بعد از سقطم یه دختر به دنیا اوردم یه پسر هم باردارم ایشالا هر کی بچه دار میشه این ۹ ماه بر ...

ببخشید عزیزم اشتباه ریپلای زدم رو پیام شما🤦🏻‍♀️

خدا بچه هاتونو حفظ کنه و بسلامتی فارغ بشین❤️

هیچ📎