2777
2789
عنوان

باردارا و مامانا لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 19 پست
چی شد زنجبیلی ،خوبی عزیز،چهخبر؟

اره عزیزم ممنون از راهنماییت ❤️

رفتم بیمارستان سونو دادم خداروشکر نرمال بود یه سری دارو دادن مث قرص دوفاستون و گفتن استراحت کن

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
اره عزیزم ممنون از راهنماییت ❤️ رفتم بیمارستان سونو دادم خداروشکر نرمال بود یه سری دارو دادن مث قرص ...

سلام. خوبی عزیزم؟ من امروز تایپیک شما رو در مورد بتای پایین تون خوندم. راستش منم بتام چهار روز بعد از موعدم 761بود. یه روز بعد موعدم179

دکتر برام هفته شش سونو واژینال نوشته.الان استرس دارم. اگه رفتم و گفت که ساک بارداری دیده نمیشه بنظرتون چکار کنم؟ اقدام ب سقط کنم یا صبر کنم؟الان هفته پنج هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. خوبی عزیزم؟ من امروز تایپیک شما رو در مورد بتای پایین تون خوندم. راستش منم بتام چهار روز بعد ا ...

سلام عزیزم ممنون

نه گلم ایشالا که دیده بشه البته من فکر میکنم دیده میشه چون بتای شما خیلی خوبه

ولی یه درصد اگه نشد هم عجله نکن چون حتی خدای نکرده اگه خارج رحم باشه هم تو این هفته ها خطری نداره ارزش داره صبر کنی

من نزدیک بود سقطش کنم خدارو شکر که جایی پذیرشم نکردن

برو ایشالا خبر خوش را بیار به منم بگو ❤️❤️❤️ دعا میکنم برات

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️