2777
2789

سلام من دارم اقدام میکنم واسه دختر .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سیکلهام بین 27تا30 متغیره 

تو اپلکشین زدم ،زده 14سیکل آغاز تهمک گذاری به مدت پنج روز 

حالا من از روز دهم سیکل کیت تهمک گذاری گذاشتم تا امروز که 12 سیکل هستم همشون حاله انداخته ، امروزی یکخورده از دیروزی پر رنگ تره ولی به پر رنگی خط کنترل نرسیده . 

دیشب و پریشب اقدام داشتم یعنی 10و11 سیکل 

امشب هم اقدام کنم به نظرتون ؟ چون همسرم هر شب فکرکنم در توانش نیست 

از ظرفی میترسم امشب اقدام نکنم ،بذارم فردا شب ،ولی کیت فردا صبحم پر رنگ بشه 

چون میخوام وقتی کیتم پر رنگ بشه اقدام نکنم 

چیکارکنم 😢😢😢😢 

به نظرتون اگه فردا یعنی روز 13 سیکل کیتم پر رنگ بشه، همون 10 و 11 سیکل ک اقدام کرده بودم بسشه ؟ 

حالا بعد تخمک گذاری هم میخوام دو روز بگذره باز دوباره اقدام کنم 

از دیروزه ترشحاتم هم زیاد شده .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌لوسیونیو شیری رنگ بعضی وقتا هم ابکی 

ببخشید وقتی از جام بلند میشم مثل زمانی ک پریود هستی احساس میکنی خون داره ازت میاد ،امروژ لون حس هارو دارم .اخساس میکنم قشنگ میریزه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نباید برای اقدام یک روز در میان یا دو روز درمیان اقدام کنین؟ اسپرما ضعیف میشن خب

اره ولی خوب من چون دیر دست به کار شدم ، هم دیشب اقدام کردم هم پریشب .واسه امشب رو نمیدونم همسرم در توانش باشه یا نه .‌‌‌‌‌ولی میترسم اقدام نکنم و کیت فردا صبحم پر رنگ بشه دیگه زمان رو از دست بدم . 

اره ولی خوب من چون دیر دست به کار شدم ، هم دیشب اقدام کردم هم پریشب .واسه امشب رو نمیدونم همسرم در ت ...

خب تخمک ۲۴-۷۲ ساعت زنده اس. اذیت نکن خودتو

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️