2777
2789
عنوان

چقدر آدم ها عوض شدن

703 بازدید | 28 پست

بچه ها هر کی تو اطرافم هست در حال قیافه گرفتن هست حتی اونایی که خیلی بهم نزدیک بودن  زنگ میزنی جواب نمیدن خودشون هم ی زنگی نمیزنن پیام میدی ی روز بعد جواب میدن  وقتی هم میبینمشون صاف تو چشات نگاه میکنن که سلامشون کنی به نظرتون باید چکار کنم؟ 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   

بعضی وقت ها این قدر با خودم مرور میکنم که من چکارشون کردم هر چی فکر میکنم واقعا نمیدونم چرا بی دلیل این جوری شدن 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام زنگ نزن و قیافه بگیرر.کاری ک من کردم

آخه اگر این جوری باشه همش باید در حال قیافه گرفتن باشم   

آدما اینطوری نیستن در حالت عادی . ادمای اطرافت سمین سعی کن فاصله بگیری .

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
باید بی خیال بود اطرافیان منم یا بهتره بگم درصد بالایی از جامعه تغییر کردند

پس من تنها این حس ندارم درسته؟ 

آدما اینطوری نیستن در حالت عادی . ادمای اطرافت سمین سعی کن فاصله بگیری .

بخدا فاصله گرفتم سعی میکنم کم رفت و آمد کنم ولی....