2777
2789
عنوان

خبر بارداری ب همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 4600 بازدید | 73 پست
 مرسی فداتشم اخه وقت خرید ندارم یه ساعت دیگه بیدار میشه 

بیبی چک یا جواب آز رو با یه کاغذدست نویس خودت سرچ کن تو نت میاد بنویس بذار تو جعبه بگو پیک آورده بازش کن ببین چیه

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مثل منی  خواستی الان یک کلیپ پیدا کن بیدارشد بگو بهش  تازه تا شب حالشم خیلیییی خوب م ...

بالا سرش نشسته بودم با پیاماتون داشتم میخندیدم بهو چشاشو باز کرد 

گفت هاااا گفتم چیییی گفت هااااا خبر خیره؟ من خندیدم خودشم خندش گرفت . گفتم اقاااااا قبول نیس نباید اینجوری میفهمیدی 😅

خب الان بهش نگو ادای کسایی رو دربیار که درد شروع پریود دارن و بیحالن.وقتی رفت سرکار شماهم بروخریدای ...

فدات شم 

اخه اصن فرصت نداشتم ناهار قرار بود بیایم خونه مادرشوهرم .من طاقت ندارم صبر کنم اصلا 😁

بالا سرش نشسته بودم با پیاماتون داشتم میخندیدم بهو چشاشو باز کرد  گفت هاااا گفتم چیییی گفت هاا ...

بسلامتی باشه عزیزم 

خیلییییی حس خوبیه خنده هاتو دوست دارم تجربه کنم 😍🥰

عزیزم حالا ک مادر شدی و حالت خوبه میشه برام دعا کنی وضعمون خوب بشه بتونیم عروسی بگیریم مرسی 😘

خدا براتون حفظشون کنه 😍 خداروشکر واقعا خیلی حس خوبیه 

قربونت اره خیلی خدا بچه شمارو هم حفظ کنه وسالم بیاد بغلت

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
بسلامتی باشه عزیزم  خیلییییی حس خوبیه خنده هاتو دوست دارم تجربه کنم 😍🥰 عزیزم حالا ک مادر شد ...

ای جااانم ایشالااااا از ته دلم میخوام ب زودی بری سر زندگیت با خوشبختی 

و هر موقع دلت خواست بچه دار بشییییین

ببین عزیزم یکی دوسال اول زندگی خیلی شرایط سخته اگه بسلامتی بگذرانید، خوشبخت میشید برا سال اول زندگیت ...

شوهرم خیلی حق ب جانبه. ارتباطم کلا بت خونوادش صفر کرده جز با یک جاریم ک اونم من متنفرم ازش بخاطر دخالتهاش زندگیم داشت میپاشید اما همچنان شوهرم میگه باهاش ارتباط بگیر ... تاپیکهای  مختلفی زدم بخونی متوجه میشی واقعا دلخوشی ندارم تو زندکی..

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران