لعنت با اون شب که تو گفتی من دیگه برنمیگردم....لعنت به اون شب که تا صبح گریه میکردم....دوهفته ازاون شب لعنتی گذشت💔کاااش هیچوقت نمیومدی تو زندگیم نااامرد تو یه دختر غمگین،غمگینترش کردی💔
تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم.... بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو ۴ هفتس من ۲ سال و پنج ماهه هیچکیم جاش نیومده خدا به دلت صبر بده 🌱
💔ازاین میترسم که هیچوقت نتونم فراموشش کنم....ازاین میترسم که این حس و حالم همیشگی باشه تو این دوهفته وسط عروسی وتولد بودم میگفتم میخندیدم ولی دلم اشوب بور شبا برام خیلیییی بدتره از وقتی که خونه ساکت میشه و همه میخوابن اشک میریزم و اخرین بازیدش رو چک میکنم تا وقتی ک دیگه بیهوش شم💔😭
ببین گلم رفته رفته بیخیال میشی ولی هیچوقت فراموش نمیشه انگار حک شده باشه تو مغز و قلبت ولی عادت میکن ...
خیلیییی میخوااااامش خیلیییی زیاااد ولی وقتی یادم میوفته اون چطوری منو کنار گذاشت وقتی یادم میاد تواین دوهفته اگه منو مبخواست خودش پیام میداد قلبم آتیش میگیره منصرف میشم که برم بهش پیام بدم ولی خب بازم این حس با چند دقس دوباره روز از نو روزی از نو.....