2777
2789
عنوان

اذر

184 بازدید | 16 پست

آذر

منتظر چی هستی خبر از شخص دور امضای ورقه یا معطله ی ورقه ای

انرزی داری مردمی هست بدخواهت میخان اذیتت کنن ی مریض تو خونه داری یا خودتی تو همون قبلی نیستی ی شخص مریض و خوابیده بستری یا خودت دربیا از انرژی منفی یچیزی از گدشته هست قراره بت برسه یا ارث یا قرض یا کمک مالی یا کسایی که دوسشون داری باهاشون جمع میشی پول قراره بیاد برات کاشتی و نتیجشو میبینی ممکنه آدم مهمی باشی و جاه داشته باشی خوابای خوب میبینی ولی حس میکنی تنهایی درسته ناراحتی ولی خدا باهات درسته ترسیدی ولی خدا هست به آسمون شکایت میکنی از خدا میخ ای مستجب میشه زن شرور پشتته غریبس مراقب باش خواستگاری هست اگه متاهلی قراره زندگیت رو روال باشه ولی مواظب زن شرور باش خبر میاد برات ضرر زیاد کردی اشتباهاتت زیادن صبر کن درست میشه میخان تورو بندازن تو تله و هیچکس نجاتت نمیده هیچکی مث خودت نیست افتادی تو چاه ولی خدا نجاتت داد سفر داری یا منتظر شخصی هستی نامه تو:علاقه مجدد از قدیم ارتباط میبینم ناراحتی یا طلاق برگرد نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسفندم بگو

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
میگم عزیزم توی مرداد گفت که معذرت از کسی که ناراحتت کرده مگه میشه ؟ آدم کسی که ناراحتش کنه معذرت خوا ...

بعضی از جملاتش مفهومش متوجه نمیشم

شاید میخواسته بگه اون از تو معذرت خواهی میکنه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖