2777
2789
عنوان

مهر

72 بازدید | 5 پست

مهر

تو ناراحتی استرس داری دائما اینطوری کسایی که اذیتت کردن بهت طعنه میزدن آشناهاتان بهت نزدیکن از گوشت و خونتن کار خوب میکنی ولی یادت نمیکنن مهربونی ولی لیاقت ندارن هرکیو بلا بردی کمک کردی ب چشمش نیومد تو همیشه بهتر از اوناییخرید یا تعمیر یا جابه جایی خونه داری عشق علاقه جدید اگه ناراحتی برگشت ب عشق یا نامزد میبینم مواجه داری سردرد از حرف مردم داری تو شاه زمانه ی خودتی رویا ها و فکرات تعییر نمیکنه برد داری تو انتخابات یا هرچی آدمای دورو هست دورو نه ده رو جلوت یچیز پشتت یچیز لباس گرگ پوشیدن مراقب باشید حس میکنی ی قرینه وجود داره بعًضی مواقع حتی نمیزاره نماز بخونی یه غریق تو زندگیته از بقیه دورت میکنه خرابت میکنه مراقب باش آرزو میکنم همچین ول کنی و زندگی جدید بسازی این هفته تو قوی تر از همیشه ایی خودت اینو میگی ی شخص عشق تو زندگیته یا هرچی بازم بهت اخطار میدم مواظب باش عکس نده ب کسی دارو معده یا هرچی میخوری برا آزمایش بده نامه براتو:تو همیشه حس میکنی تنهایی و هستی شریکت ولت نمیکنه نگران نباش گدشته رو ول‌کن زندگی جدیدتو بساز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیرماهو بگو عزیزم منتظرم 🙏

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن