2777
2789
عنوان

تولدمی گیرین براهمسراتون ؟؟؟من حساسم یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 26 پست
بله میگیرم. بیین همسرت چیز بدی نگفته.. ما همیشه اقایون رو‌نادیدخ میگیریم و فکر میکینم خودمون فقژ ...

کیک از پول خودم ک قبلا پس اندازداشتمـخریدم امسالم بخاطر پسرم اصلا اصلا امکانش نیس تنهایی برم جایی وگرنه سالای پیش کیک واینارو نمیدونست وسوپرایزمیشد ولی مجبورم امسال باخودش برم بگدرم البته ازقبل سفارش دازم هزینشم دادم منتها برای اینکه ی وقت کم نیارم تنقلات واینابخرم دویصت تومن فقط ازش گرفتم 

شوهر من اگه بود چند بار هی تشکر میکرد هیچوقت بهش نمیگم چند روز قبل تولدش کارامو میکنم یا چند روز جل ...

دقیقا منم متل تو انقددوست دارم همه چی رواماده کنم وفاان ولی ازوقتی بچه دارشدنم واقعاامکان پدیرنیس چون کیک رو نمیتونم با پسرم برم لگیرم وبیام مجبچرشدم ب همطرم گفتم ک بایدبریمـکیک بگیرم فرداازفلانـجا،یا مرغمون تموم شده زود گفنم امشب خرید قشنگ میخام فردای غذای خوشمزه درس کنم براش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم متل تو انقددوست دارم همه چی رواماده کنم وفاان ولی ازوقتی بچه دارشدنم واقعاامکان پدیرنیس چو ...

اونم درک میکنه مطمئن باش🤍

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
ن بنده خدا چیزبدی نگفته ک شما حساس شدی ،من اصلا این ۶سال واسه شوهرم تولد نگرفتم😂😂الهی بمیرم براش و ...

خب کادومیدی ی کیکم هرسال بغلش بگیردیگه منم جشن نگرفتم ک ی تولد سه نفریه والسلام ساده

خب کادومیدی ی کیکم هرسال بغلش بگیردیگه منم جشن نگرفتم ک ی تولد سه نفریه والسلام ساده

حالشو نداشتم اصلا ،بعدم علاقه نداره کلا ب این مباحث منم بیخیالش شدم 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

منم ی تولد تو راه دارم که عزیزمه

من شاغلم 

ولی برام سخته یک هزینه اضافی 

دارم برنامه ریزی میکنم براش 

شما هم ناراحت نباشیاااا,   ارزش کار مهمه که می‌دونه

من از خانمهایی مثل شما خیلی خوشم میاد 

قانع ساده بی شیله پیله 

آفرین 

ی عمر کار کردم عین ی مرد ، اصلا خوب نیست 

راحت باشید ، با آسایش و خوش زندگی کنید 

اینا مسأله نیست اصلا عزیز دلم 

منم ی تولد تو راه دارم که عزیزمه من شاغلم  ولی برام سخته یک هزینه اضافی  دارم برنامه ری ...

من زیادی قانع و ساده ام اخه واقعا حرف امروزخمسرم بااینکه مطمعنم کاملابدونـمنظوربودچلی باعت شد روش فک کنم حتماااا دنبال ی حرفه باشم بیکاری منوافسرده ترازدیروزمیکنه

من زیادی قانع و ساده ام اخه واقعا حرف امروزخمسرم بااینکه مطمعنم کاملابدونـمنظوربودچلی باعت شد روش فک ...

الان که ازدواج کردی دیگه دنبال کار نباش

من اشتباه کردم 

زن باید بمونه خونه و بچه هاشو به ثمر برسونه 

این از هر پول درآوردنی مهمتره 

خانه داری مهمترین شغله 

دست کم نگیرش

خودتو به دردسر ننداز 

من شدم شکل ی مرد 

زن باش

فقط سیاست داشته باش و برای مردت زنانگی کن تا بهترین باشه 

موفق باشی عزیزم