2777
2789
عنوان

پیسی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3050 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بزرگه  فک‌کردم‌کوچیکه تو اجتماع مشکل نذاره؟  راحته؟

به نظر راحت میاد ولی برا ازدواج محدودیت داره بقیه راحت قبول نمیکنن داره از صبح تا شب کار میکنه زندگی خوبی فراهم کنه رو حساب موقعیتش ازدواج خوبی داشته باشه

عزیزم منم بچم دوماهگی تمام پاهاش ودستاش و شکم وصورتش لکه سفید بود سریع بردمش دکتر شامپو بدن وموهاش ...

لطفاً بگین شامپو و کرم چی بود؟ پسرمنم بدنش لک سفید شده دکتر گفت پسوریازیس خیلی ترسیدم یکی دیگه گفت حساسیت

عزیزم منم بچم دوماهگی تمام پاهاش ودستاش و شکم وصورتش لکه سفید بود سریع بردمش دکترشامپو بدن وموهاش عو ...

عزیزم سفیدی پوست بچه شما چه جوری بود بزرگ و گرد بود یا منظورتون  سفیدی نقطه ای هست

دکتر اطفال بردیم گفت اگزماست، البته گفت اگه بدتر بشه باید آزمایش بده معلوم نمیشه چیه، یه دارو ساختگی ...

سلام مشکل بچتون چی شد ، بچه منم همین مشکل رو داره ، لطفا درخواست دوستیم رو قبول کن و راهنماییم کن