2777
2789
عنوان

دخترا یه سوال تخصصی😬

188 بازدید | 14 پست

اگه یه آقایی خیلی محترمانه بیاد و پیشنهاد بده که باهم آشنا شیم و منم ازشون خوشم اومده باشه باید چه ری اکشنی نشون بدم که هم به غرورم برنخوره و سنگین باشم و هم اینکه این موقعیتو از دس ندم؟

چنباری برام پیش اومده و هربار از ترس اینکه فک کنن شاید دختریم ک هرپیشنهادی رو قبول میکنم و زود وارد رابطه میشم قبول نکردم و بهونه هایی مث نامزد دارمو و نمیتونم و فلانو آوردم

پ ن:لطفا الان نگید نههههههه با پسرا دوس نشو و فلان منم یه انسانم و نیاز دارم با کسی درارتباط باشم و بچه هم نیستم ک بخوام گول بخورم و آدمیم نیستم که ریسک کنم و بلدم محتاطانه رفتار کنم اگه اوکی بود ک ادامه میدم نبودم ادامه نمیدم 🤷‍♀️

هر زن یک سرزمین است...آداب و رسوم خودش را دارد

میتونی بگی فکرام میکنم بهتون خبر میدم بعد با خودت بشین حد و مرزات تو رابطه رو بنویس و به طرف بگو در چارچوب خاص خودم باهاتون آشنا میشم 

اینجوری میفهمی با کی طرفی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی بگی فکرام میکنم بهتون خبر میدم بعد با خودت بشین حد و مرزات تو رابطه رو بنویس و به طرف بگو در ...

خودمم بهش فکر کردم معیارامو میگم اگه  اوکی بود وارد رابطه میشم نبودم وللش😁مرسی از نظرت👌

خودمم بهش فکر کردم معیارامو میگم اگه  اوکی بود وارد رابطه میشم نبودم وللش😁مرسی از نظرت👌

درستش همینه

چون پسرا رو ول کنی کلا فقط دنبال رابطه جنسی هستن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بگید هدفم از ارتباط ازدواجه، اول باید آشنایی‌مون با اطلاع خانواده‌ام باشه دوم در کوتاه‌ترین زمان ممکن بیایی خواستگاری

اگر اینجور بگی هم فکر بد نمیکنه و هم حساب کار میاد دستش

فراموش نکن ۹۰ درصد پسرا هدفشون از آشنایی ازدواج نیست بلکه خوشگذرانی است

بگید هدفم از ارتباط ازدواجه، اول باید آشنایی‌مون با اطلاع خانواده‌ام باشه دوم در کوتاه‌ترین زمان ممک ...

اخه همون اول که هدفشون ازدواج نیست بلخره باید به یه شناختی برسن که تصمیم به ازدواج بگیرن من خودمم نمیتونم هرکی از راه رسید بهش بگم من هدفم ازدواجه چون واقعا هدفم ازدواج نیست الان فقط دنبال یه رابطه ی سالمم که وجود اون آدم به رشد و پیشرفتم کمک کنه

باید زمان بزارید و تا میتونین ازش سوال بپرسین و بحث رو ادامه بدین خیلی مایل هم نه مثلا بپرسی چیشد ب من علاقه مند شدین ؟ اگه همکار باشین در مورد کار باهاش حرف بزنید بعد کم کم باهاش صمیمی بشین و اگه دوباره ازتون پرسید میتونید بگین فک کنم میتونیم این فرصت رو به خودمون بدیم ک بیشتر همو بشناسیم 

باید زمان بزارید و تا میتونین ازش سوال بپرسین و بحث رو ادامه بدین خیلی مایل هم نه مثلا بپرسی چیشد ب ...

فکر خوبیه مرسی از نظرت👌💞

اخه همون اول که هدفشون ازدواج نیست بلخره باید به یه شناختی برسن که تصمیم به ازدواج بگیرن من خودمم نم ...

رابطه سالم فقط همونه که گفتم دنبال چیزی نگرد. پسرا به جز اون کار، چیزی حالیشون نیست از من گفتن از شما نشنیدن

پشیمانی سودی ندارد

باید زمان بزارید و تا میتونین ازش سوال بپرسین و بحث رو ادامه بدین خیلی مایل هم نه مثلا بپرسی چیشد ب ...

یبار یکیشون اومد گف که از شما خوشم اومده شما خیلی زیبایی مطمئنا خیلیا بهتون میگن و اگه امکانش هست تا آشناشیم صحبت میکنیم اگه خوشتون نیومد ادامه نمیدیم من گفتم نمیتونم شما چه برداشتی ازاین طرز پیشنهاد دادن میکنی؟🤔فقط جذب ظاهرم شده ینی ؟چون هنوزم گاهی میبینمش

یبار یکیشون اومد گف که از شما خوشم اومده شما خیلی زیبایی مطمئنا خیلیا بهتون میگن و اگه امکانش هست تا ...

خب  اون ک شکی توش نیست 

معمولا آقایون مستقیما اینقدر صریح پیشنهاد نمیدن چون ترس از نه شنیدن دارن

یا اعتماد به نفسش بالاست یا هم بی تجربه اس یا هم راه ارتباطی دیگه ای نمیتونه باهات پیدا کنه ک بهونه ای باشه بهت نزدیک بشه