2777
2789
ی بابا راست میگی یادم نبود

خخخخ

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
بگو دیگه از کجا فهمیدی 🙃🙃

تو بیوت که نوشتی بارداری 😐

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بیوت که نوشتی بارداری 😐

آره

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید

[  ] کیک شکلاتی کافی شاپی

تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۲۵ گرم
شیر ولرم ۱۲۰ گرم
آب جوش ۵۰ گرم
آرد سفید قنادی۲۰۰گرم
پودر کاکائو ۲۵ گرم
بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوردی
نمک نوک قاشق چای خوری 
وانیل نصف قاشق چای خوری
روغن ۵۰ گرم.
..................................
آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر و سه مرتبه با هم الک میکنیم.
تخم مرغ ها رو به همراه وانیل و نمک  و شکر با همزن به اندازه ای هم میزنیم که قشنگ پف کنه .(پنج تا هفت دقیقه )
شیر ولرم و آب جوش و روغن و به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و حدود چند ثانیه در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
و مخلوط آرد و طی دو مرحله به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و آروم دورانی هم میزنیم که پف مواد نخوابه.
(زیاد هم نزنید)
............................
و در فری که از ۲۰ دقیقه قبل گذاشتیم گرم بشه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه میزاریم بپزه.
(بسته به دمای فرتون داره گاهی ۴۵ دقیقه هم آماده است)
..........................
بعد از خنک شدن و برش دادن کیک و توی یخچال قرار میدیم.( مقداری از روی کیک که به شکل گنبدی هستش و  برش میدیم و خردش میکنیم و به خامه های اطراف کیک میزنیم بچسبه برای دیزاین کیکمون مثل تصویر😇)....
...............................
برای خامه فیلینگ:
شکلات خرد شده و میزاریم رو بخار کتری تا آب شه بهش خامه قنادی هم اضافه میکنیم تا یکدست آب بشن.
نسبت شکلات به خامه ۲ به ۱ هستش.
بعد میزاریم چند دقیقه ای توی فریزر تا خودشو بگیره
و بعد با همزن بهش فرم میدیم و برای فیلینگ و آستر کشی استفاده میکنیم.

شناسایی شدی🤨

نه نشدم 

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید