2777
2789
عنوان

استرس و افسردگی گرفتم

83 بازدید | 10 پست

کسی میتونه کمکم کنه؟ شرایط رفتن پیش مشاور ندارم ولی حالم خیلی خرابه 

اینجا که نی نی سایته توش بین کاربرا فرق میذارن بیخودی تعلیق میکنن دنیای واقعی چ توقعی داری رفیق!!!   https://www.karzar.net/137702

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزنگ ۱۴۸۰ مشاوره یا برو پیش روانشناس خانه سلامت فک کنم رایگانه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
سلام عزیزدلم رو من حساب کن چیشده؟

تاپیک قبلیم توضیح دادم کسی نیومد

اینجا که نی نی سایته توش بین کاربرا فرق میذارن بیخودی تعلیق میکنن دنیای واقعی چ توقعی داری رفیق!!!   https://www.karzar.net/137702
تاپیک قبلیم توضیح دادم کسی نیومد

عزیزم تاپیکتو خوندم..ببین همین ۱۰ دقیقه پیش شرایط خودم همین بود خب؟تو تاپیکمم هست ینی الان داری با کسی صحبت میکنی که مثل خودته

ببین اینکه ترس مرگ عزیزان یا اسیب رسیدن بهشون تو همهههه هست ینی ی غریضه هستش در واقع ولی بعضیا میتونن مهارش کنن..نماز خوندن خیلی کمکت میکنه

ب این فکر کن تو هیچوقت تنها نیستی

تو خدا رو داری

خدا باهات دشمنی نداره که بخواد ب عزیزانت اسیب برسونه

براشون هر سری ایت الکرسی بخون خیلییییی حفاظت میکنه معجزه میکنه این ایت الکرسی

با یکی راجع ب این موضوع حرف بزن نریز تو خودت حالا حتما لازم نیست مشاور باشه

چکار کنم

به خاطر موضوع خاصی استرس گرفتی 

چندسالته 

استرس میگیری چه حالت هایی بهت دست میده

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱