2777
2789
عنوان

ازدواج با زن زیبا اشتباهه؟

419 بازدید | 23 پست

پسر خاله من میخواد ازدواج کنه ۲۵ سالشه

بنا به دلایلی شرایط خودش خیلی خوبه 

مهمترین معیارش زیبایی زن هست ،  خالم خیلی نگرانه میگه ظاهرا مهمه ولی نه به عنوان معیار اصلی ، پسر خالم الان بهم زنگ زده میگه اگه دورتون دختری دارین با  شرایطی که من میخوام به مادرم  معرفی کنین . میگم بقیه مواردش چی؟  میگه  بقیش رو من میدونم چطوری حل کنم، شوهرم میگه جون هرکی دوست داری کسیو معرفی نکن بیخیال شو

شوهرم که پشیمون شده  

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اولین ملاک همه زیباییه😏

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

این تاپیکو چند وقت پیش هم انگار زدی

همه گفتن حرف شوهرت و گوش کن

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

نه کی گفته اشتباه هست

خیلی بدم میاد یکی وسط تاپیکم بپره یا بحث تاپیکمو عوض کنه پس لطفا رعایت کنید🚫کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید🤧بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوت هست🫠

دیانا یک چت ناشناس ایجاد کرده . به لینک زیر برو و حرف های ناگفتتو بدون اینکه شناسایی بشی براش بفرست 👇👇👇👇👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1257730میشه توی چالشم شرکت کنید

خیلی بدم میاد یکی وسط تاپیکم بپره یا بحث تاپیکمو عوض کنه پس لطفا رعایت کنید🚫کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید🤧بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوت هست🫠