2777
2789
عنوان

قطره ویتاگنوس وتخمکگذاری

5834 بازدید | 42 پست

خانما من مشکل آزاد شدن تخمک داشتم ولی سایز فولیکولم خوبه این ماه من از خودم قطره ویتاگنوس خوردم تا چهاردهم سیکل بعد ترشحات تخمکگذاری داشتم ولی نمی‌دونم تخمک آزاد شده یانه اونایی که ویتاگنوس مصرف کردین ممکنه بگین بعد مصرف علائمتون چی بود و کی باردار شدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر خوبه؟؟

والا نمی‌دونم واقعا خوبه یانه ولی من مصرف کردم ترشحاتم از ماه های قبلی بهتر بود حالا آزاد شده یانه ولی دکترم بهم آمپول hcg داده بود اما من نزدم ترسیدم چون گفت سایز فولیکولت طبیعی خوبه فقط آزاد نمیشه من به جای این قطره رو خوردم 

انشالله هر دوتامون نتیجه بگیریم عزیزم شماام تنبلی تخمدان دارید؟

اره عزیزم تنبلی دارم ۴ ماهه اقدامم ماه پیش اچ سی جی زدم ازاد شد اما نگرفت احساس میکنم این ماه هم باردار نیستم

اره عزیزم تنبلی دارم ۴ ماهه اقدامم ماه پیش اچ سی جی زدم ازاد شد اما نگرفت احساس میکنم این ماه هم بار ...

چندوقته إقدامی عزیزم دارو چی ها خوردی فولیکول هات چندتا چه سایزیه پریودت منظمه؟من خیلی میترسم که مبادا باردار نشم 

چندوقته إقدامی عزیزم دارو چی ها خوردی فولیکول هات چندتا چه سایزیه پریودت منظمه؟من خیلی میترسم که مبا ...

ترست با ترس من یکیه

من ۴ ماهه اقدامم با کلومیفن و اچ ام جی ماه پیش دوتا فولیکول ۱۸ و ۱۹ داشتم این ماه یه دونه ۲۱

ترست با ترس من یکیه من ۴ ماهه اقدامم با کلومیفن و اچ ام جی ماه پیش دوتا فولیکول ۱۸ و ۱۹ داشتم این م ...

من از آبان ماه اقدامم این ماه میشه نه ماه که اقدامم خداکنه زودتر نتیجه بگیریم میترسم