2777
2789

از قدیم میگن یکی کمه دوتا غمه (مخصوصا دوتا پسر 🫤) سه تا خاطرت جمه

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی با دومی دو سال 

دومی با سومی ۵

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
از قدیم میگن یکی کمه دوتا غمه (مخصوصا دوتا پسر 🫤) سه تا خاطرت جمه

بکی کافیه دومی و سومی و چهارمی اضافه اس

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

سه سال 😊

در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍
اولی با دومی دو سال  دومی با سومی ۵

خیلیییی عالیه.

من اولی و دومی فصلهشون ۲سال و ۱۰ماهمیخوام سومی رو بیارم فاصله اولی و سومیم بیشتر از ۵سال میشه، به نظرتون دومی بینشون پل میزنه که رابطه شون خوب باشه؟

خیلیییی عالیه. من اولی و دومی فصلهشون ۲سال و ۱۰ماهمیخوام سومی رو بیارم فاصله اولی و سومیم بیشتر از ...

خودم و خواهرمو گفتم و واقعا رابطمون خیلی خوبع

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤