2777
2789
خودت چی فکر میکنی عزیزم؟!  چرا بجای این چیزا دنبال درمان و علتش نمیری

حتما رفتم و نتیجه ندیدم این روش زالو هم خیلیا میگن خوبه تاثیر داره خواستم نظر دوستان و بدونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما رفتم و نتیجه ندیدم این روش زالو هم خیلیا میگن خوبه تاثیر داره خواستم نظر دوستان و بدونم  

هرجور خودت میدونی! 

یکی از اطرافیانم خیلی اصرار داشت برم ولی خب من خوشحالم که همچین کارایی نکردم و رفتم دنبال علتش 

متوجه شدم کیست تخمدان دارم و در کنار درمان دارویی و روتین پوستی خدارو شکر جوشام خیلی خیلی کم شده برای جای جوش هم فقط کارای کلینیکی موثرع نه زالو 

اون دوستی هم که انجام داد من به شخصه کوچیک ترین تغییری ندیدم تو صورتش 

وقتی پوست جوش میزنم علتای مختلفی می‌تونه داشته باشه مثل کبد چرب مشکلات هورمونی و کیست یا حالا تنبلی تخمدان 

تغذیه نادرست و نداشتن روتین پوستی منظم و استفاده مداوم از لوازم آرایشی و پاک نکردن صحیح ش مثل شستشوی دو مرحله ای و موارد دیگه

من از زمانی که یادم میاد یعنی ده یازده سالگی حتی تک و توک جوش میزدم و بعدها خیلی بیشتر شد چون میبینم یه نفر مثل مته ناراحت میشم و دوست دارم مشکلش حل شده وگرنه به من مربوط نیست گلم فقط اگه من علمشو داشتم اون زمان از ترمیم کننده و ضدآفتاب استفاده میکردم که حداقل دیگه جای جوشام نمونه