2777
2789

میخوام بدونم برای یه آمریکایی ده هزار یا بیشتر هزار دلار پول زیادیه؟منظورم اینه به نسبت حقوق؟ 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

بله زیاده 

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

با اجازه اسی

دوستان بیاید تاپیک قبلیم مرسی

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوسط رو به پایین

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
بله زیاده 

عزمزمه میشه بگی با توجه به حقوق چطوریه مثلا حقوق چند ماهشه؟

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
بستگی ب خرجایی ک داری هس

نه میخوام بدونم اگر کسی بخواد این پولو به کسی که توی ایرانه بده براش پول زیادیه یا نهایت حقوق چندماهشه ؟

عزمزمه میشه بگی با توجه به حقوق چطوریه مثلا حقوق چند ماهشه؟

بسته به ایالت ها متفاوت اما ۱۰/۰۰۰ دلار هم کم نیست البته زیادم نیست

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره
تقریبا حقوق ماهیانه متوسط تو امریکا ماهی ۸۰۰ تا  هزار دلاره یعنی ده هزار دلار حدودا میشه حقوق م ...

خوب اگر وضع مالی خوب داشته باشه و در حال بازنشستگی باشه براش این پول زیاده اگر بخواد به یه نفر که توی ایرانه بده ؟ مشکل حقوقی داریم با کسی میگه این پول برام زیاده نمیتونم بدم در حالیکه خونه داره و حتی رستوران ولی میگه نمیتونم بدم برای ما زیاده درست میگه؟ 

در سال چقد

با یکنفر مشکل حقوقی داریم تازه باید بیست هزار دلار بده ولی میگه همین ده هزار دلار برام زیاده نمیتونم بدم حقوق بازنشستگی داره خودش و همسرش کار میکنن و توی ایرانم خونه داره ولی چند ساله می‌پیچونه

بسته به ایالت ها متفاوت اما ۱۰/۰۰۰ دلار هم کم نیست البته زیادم نیست

پس اگر اجبار کنیم میتونه بده درسته ؟اصل پول بیست هزار دلاره ولی چند ساله اذیت میکنه مسئله ارثه.