سلام به همه دوستان .من خیلی سال نظرات رو میخونم ولی خودم تازه عضو شدم.الان یه سوال دارم .دوسال تویه خونه مستاجریم و دیوارهای چندجاش نم داده و هرروز بیشتر میشه. چند روز دیگه هم قرار دادتمام .خواستم نظر بدید بمونیم یا بریم .اول اینکه صاحبخونه یک ریال کمتر نمیده میگه نمیخواید تخلیه ولی ازطرفی رهن واجاره ها بشدت بالاست جاهای دیکه.
لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ساختمان یا لوله کشی مشکل داره یا از دیوار سرویس بهداشتی داره نم پس میده، شما باید به مالک خبر بدید که همچین اتفاقی افتاده و تعمیرش هم به عهده اون هست، معمولا باید جایی که نم از اونجا مياد رو باید پیدا کنن و مشکل را رفع کنند و بعد اجازه بدن خشک شه بعد بکنن و گچ و رنگ کنند ، نميدونم چقدره زياده ولي کثیف کاری داره
ما هم با طبقه پایینمون همین مشکلو داشتیم میومد میگفت لوله شماست ما هم خب مستاجریم بعد من گفتم به صاحبخونهات بگو خونه خودشه اون باید ببینه اومد نگاه کرد الانم به نظرم شما به صاحبخونتون بگین نم داره زیاد هم میشه اگه فردا روزی مشکلی پیش بیاد ما اطلاع دادیم
لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره