2777
2789
عنوان

خودکشی

223 بازدید | 8 پست

توشهر خیلی کوچک در طول یه هفته دو تا پسر جوون 18ساله یکی با قرص برنج ویکی خودش رو دار زده  واقعا دارم فکر میکنم چرا و چه چیزی باعث میشه از زندگی سیر بشن و هنوز که اول راه هستن و مشکل زیادی ندارن!

تفکر اشتباه

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و منی تو سن 12 سالگی خودکشی ناموفق داشتم

دلیل نمیشه وقتی سن آدم کم باشه مشکل خاصیم نداشته باشه ممکنه بیشتر از یه آدم 40 50 ساله هم مشکل داشته باشه

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚

کاش اینجا اینجور تاپیکا زده نشه 

اخه خانم باردار کم تو سایت نیست

تاریخ تیکرم تموم نشده به هدفم رسیدم😍خدایا شکرت      این حس خوبو برای همتون ارزو میکنم🥰                   دوست عزیزم میشه یه صلوات برام بفرستی تا بقیه کارامم درست شه؟🥺❤